Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 21 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Juniori pietreni, cîºtigãtori ai Cupei „Luceafãrul“

Juniori pietreni, cîºtigãtori ai Cupei „Luceafãrul“

• pietrenii au cîºtigat toate meciurile, marcînd în fiecare cîte patru goluri • Dunãre a fost al II-lea în clasamentul golgheterilor, Cobrea, cel mai bun portar, iar Constantin Pancu, cel mai bun antrenor • turneul final la juniori II va fi organizat la Piatra Neamþ •

Echipa de juniori, copii de 16 ani, de la LPS Olimpia Piatra Neamþ, antrenatã de profesorul Constantin Pancu, a cîºtigat, la finalul sãptãmîni trecute, Cupa „Luceafãrul“, la Botoºani. Turneul a adunat la start opt echipe, din care douã din Republica Moldova, Zimbrul Chiºinãu ºi FC Buicani, iar din România au fost prezente LPS Olimpia Piatra Neamþ, Cetatea Suceava, CSS Botoºani, Politehnica Iaºi, FC Botoºani ºi CSS Bistriþa. Cum organizatorii au decis ca turneul sã fie unul care sã se desfãºoare în sistem eliminatoriu, elevii lui Constantin Pancu au jucat trei meciuri. ÃŽn primul au învins cu 4-1 pe Politehnica Iaºi, în cel de-al II-lea au trecut de FC Botoºani, 4-3, iar în finala întrecerii au reuºit o nouã victorie, 4-2, cu Cetatea Suceava. „A fost un turneu organizat de FC Botoºani ºi Primãria Botoºani, dar care a fost cu finanþare din Franþa, deoarece s-a dorit sã se vadã la lucru viitoare talente din aceastã zonã. Trofeul este rãsplata muncii acestor copii pentru un an întreg ºi îi felicit pentru felul în care au jucat. Eu îi pregãtesc mereu pe aceºti copii sã fie cei mai buni. Vreau sã cred cã le creez mentalitatea de a se gîndi mereu la jocurile de la Divizia A, pentru cã acesta este þelul lor final. Aceasta pentru cã pentru noi, antrenorii, cea mai mare plãcere este sã îi vedem pe aceºti copii cã vor juca în viitor pentru Ceahlãul contra echipelor mari din România“, a declarat Constantin Pancu.
Tehnicianul pietrean a fost ales antrenorul turneului, în timp ce portarul Alberto Cobrea s-a dovedit cel mai bun goalkeeper al întrecerii, iar Ciprian Dunãre s-a clasat pe locul II în ierarhia golgheterilor, cu patru goluri. „Evoluþia noastrã a fost dintre cele mai bune la acest turneu. Este meritul echipei pentru victoria de la Botoºani, pentru cã toþi am muncit în acest an“, a declarat Ciprian Dunãre, golgheterul echipei nemþene.
Constantin Pancu s-a întors de la Botoºani cu un trofeu mai puþin aºteptat: ºapca lui Nelu Mironicã, preºedintele celor de la FC Botoºani. „ªapca asta este cel mai important trofeu al meu. La primul meci îmi venea soarele în ochi, iar domnul Mironicã a venit la mine ºi mi-a dat-o ca sã o port. Mi-a zis cã îmi va rãmîne dacã voi cîºtiga turneul ºi uitaþi-vã cã o port ºi acum. Oricum, vreau sã îi mulþumesc pentru tot ce a fãcut la Botoºani pentru fiecare delegaþie în parte ºi pentru grija pe care ne-a purtat-o“, a povestit Constantin Pancu.
Echipa de juniori II de la FC Ceahlãul va juca la finalul acestei sãptãmîni la turneul final al Campionatului Naþional rezervat acestei categorii de vîrstã. Întrecerea va avea loc la Piatra Neamþ, iar adversarele formaþiei antrenate de Gheorghe Bulacu sînt Rapid Bucureºti, o formaþie din Piteºti ºi una din Cluj Napoca.

Articol afisat de 1894 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective