Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ultima searã de vis a Zilelor Municipiului Piatra Neamþ

Ultima searã de vis a Zilelor Municipiului Piatra Neamþ

• distracþia pietrenilor, care au mers duminicã seara pe Cîrlomanu, s-a prelungit pînã la ora 2 • focurile de artificii au încheiat seria manifestãrilor •

Pietrenii s-au bucurat, duminicã, 25 iunie, de o searã de neuitat pe Dealul Cîrlomanu, acolo unde s-au desfãºurat concertele dedicate aniversãrii Zilelor Municipiului Piatra Neamþ. Se pare cã ultima searã a fost cea mai gustatã de participanþi, care, pe lîngã o vreme prielnicã ºederii în aer liber, s-au bucurat ºi de spectacole de zile mari. „Primãria Piatra Neamþ s-a ocupat ºi ne-a asigurat o searã de neuitat. Am mers pe Dealul Cîrlomanu cu mai mulþi prieteni ºi intenþionam sã stãm o orã, douã, dupã ce se mai rãcorise puþin atmosfera. A fost atît de frumos, încît am rãmas încã douã ore dupã miezul nopþii. I-am ascultat pe Mirabela Dauer ºi pe Gabriel Dorobanþu, apoi pe Ana Lesko, pe bãieþii de la 3-rei Sud-Est ºi nu puteam rata recitalul live al celor de la Direcþia V, care au pus bomboana pe tort. Publicul a cerut atîtea bis-uri, încît focul de artificii s-a dus tîrziu în noapte, la ora 2, chiar dacã fusese programat mai devreme. Artiºtii care au cîntat ºi ne-au încîntat au fost prezentaþi de Cãtãlin Mãruþã ºi Octavian Ursulescu. Circa 45.000 de oameni care ne-am adunat duminicã seara pe Dealul Cîrlomanu ne-am bucurat de un spectacol de zile mari“, a declarat Maria Grecu.
Petrecãreþii nu au stat cu gîtul uscat urmãrindu-i pe artiºti, nume consacrate în muzica româneascã, ci au avut la dispoziþie multe sortimente de bere cu care sã-ºi potoleascã setea. Pe Cîrlomanu au fost amplasate mai multe corturi ale firmelor producãtoare de bere, iar, pentru ca aceasta sã curgã mai bine, oamenii au putut sã-ºi cumpere mici ºi cîrnaþi la grãtar, hamsii, ori fleici de porc prãjite pe grãtare încinse, dar ºi floricele de porumb, îngheþatã, ori alte dulciuri.
Obiectivul conducerii Primãriei Piatra Neamþ a fost de a face pe plac tuturor participanþilor ºi, dupã cum s-au pronunþat pietrenii care au petrecut pe Cîrlomanu, þelul a fost pe deplin atins. Artiºtii renumiþi din muzica româneascã au cîntat atît pentru cei mai în vîrstã care, în tinereþea lor, i-au ascultat pe Gabriel Dorobanþu ºi Mirabela Dauer, dar ºi pentru tînãra generaþie, pentru care au concertat Ana Lesko, 3-rei Sud-Est ºi Direcþia V. „Nu numai duminicã seara pietrenii au participat la spectacole de excepþie, ci începînd de vineri, 23 iunie. Au venit la Piatra Neamþ cei mai valoroºi artiºti ai tuturor timpurilor, care au cîntat pe gustul tuturor. Sînt de apreciat autoritãþile pentru cã s-au gîndit ºi la iubitorii de muzicã popularã, care au avut posibilitatea sã le asculte pe Daniela Condurache, Laura Lavric, Maria Dragomiroiu ºi Mirela Panã. Nici greii muzici uºoare nu au lipsit de pe scena de la Piatra Neamþ, în acest week-end cîntînd pentru noi Gheorghe Gheorghiu, Corina Chiriac, Cãtãlin Criºan, Mãdãlina Manole, Mirabela Dauer, ori Gabriel Dorobanþu“, a declarat un alt participant la manifestãrile prilejuite de Zilele municipiului.
Renumitul solist Mihai Trãistariu a primit de la primarul Gheorghe ªtefan „Diploma de Cetãþean de Onoare al municipiului Piatra Neamþ“, pe scena de pe Dealul Cîrlomanu.
Manifestãrile dedicate Zilelor Municipiului Piatra Neamþ s-au încheiat cu un foc de artificii, care a luminat cerul de deasupra oraºului circa 20 de minute.

Articol afisat de 1752 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona ÞÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective