Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 culise.ro
 grazie.ro
 odeon.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Prima zi a titularizărilor

• conform declarațiilor inspectorului general adjunct Maria Rusu, titularizarea educatoarelor și învățătorilor a decurs fără evenimente nedorite

Luni, 7 august, a fost prima zi în care locurile libere din învățămîntul primar și preșcolar s-au ocupat în cadrul ședinței publice, care s-a desfășurat la Școala nr. 3 din Piatra Neamț. Maria Rusu, inspector școlar general adjunct, a declarat că titularizarea educatoarelor și învățătorilor a decurs normal, fără a se înregistra evenimente nedorite. „În prima zi a titularizărilor, nu s-a înregistrat nici un fel de problemă. Cei care s-au titularizat au primit o fișă cu codul localității și al postului primit. S-a intrat pe tranșe de medii și a fost timp suficient pentur fiecare candidat ca să se exprime în legătură cu ceea ce voia. Învățătorii au avut numai 34 de posturi titularizabile, iar educatoarele 42, fiind o concurență foarte mare“, a declarat inspectorul școlar general adjunct Maria Rusu.
Graficul ședințelor publice de repartizare a candidaților care au participat la concursul de ocupare a posturilor și catedrelor vacante în sesiunea 2006 prevede derularea acestei acțiuni pînă pe 10 august. Astfel, la Școala 3 (centrul de examen 4), ieri s-au titularizat educatoarele și învățătorii. Suplinirile, pentru cele două categorii de cadre didactice, vor fi stabilite astăzi, 8 august. La Colegiul „Gheorghe Cartianu“ Piatra Neamț, (centrul de examen nr. 1), se face titularizarea pentru limbă și comunicare, pentru matematică și științe, informatică, tehnologia informației și comunicării, tehnologii asistate pe calculator. De asemenea, vor fi stabiliți titularii pentru obiectele om și societate, ca și din învățămîntul special. Astăzi este programată și detașarea la cerere pentru limbă și comunicare, matematică și științe, informatică, tehnologia informației și comunicării, tehnologii asistate pe calculator, pentru om și societate și pentru învățămîntul special. Pe data de 9 august, vor fi fixate suplinirile la matematică și științe, limbă și comunicare, informatică, tehnologia informației și comunicării, tehnologii asistate de calculator, pentru om și societate, ca și în învățămîntul special.
În aceeași zi, la Școala „Elena Cuza“ (centrul de examen nr. 2), se va face titularizarea pentru educație fizică și sport, educație plastică și arte plastice și educație muzicală, respectiv specialitățile muzicale. Detașarea la cerere se va face tot pe 9 august, la toate cele trei discipline - educație fizică și sport, educație plastică și arte plastice și educație muzicală și specialități muzicale. De asemenea, vor fi stabiliți suplinitorii pentru cele trei arii curriculare.
La Colegiul Tehnic Piatra Neamț (centrul de examen nr. 3), titularizarea pentru educație tehnologică, pentru tehnologii și pentru pregătire și instruire practică se va face pe 10 august, la fel ca și detașarea la cerere și stabilirea suplinirilor.

Articol afisat de 1505 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona ȚĂRNĂ)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective