Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Prima zi a titularizãrilor

• conform declaraþiilor inspectorului general adjunct Maria Rusu, titularizarea educatoarelor ºi învãþãtorilor a decurs fãrã evenimente nedorite

Luni, 7 august, a fost prima zi în care locurile libere din învãþãmîntul primar ºi preºcolar s-au ocupat în cadrul ºedinþei publice, care s-a desfãºurat la ªcoala nr. 3 din Piatra Neamþ. Maria Rusu, inspector ºcolar general adjunct, a declarat cã titularizarea educatoarelor ºi învãþãtorilor a decurs normal, fãrã a se înregistra evenimente nedorite. „ÃŽn prima zi a titularizãrilor, nu s-a înregistrat nici un fel de problemã. Cei care s-au titularizat au primit o fiºã cu codul localitãþii ºi al postului primit. S-a intrat pe tranºe de medii ºi a fost timp suficient pentur fiecare candidat ca sã se exprime în legãturã cu ceea ce voia. ÃŽnvãþãtorii au avut numai 34 de posturi titularizabile, iar educatoarele 42, fiind o concurenþã foarte mare“, a declarat inspectorul ºcolar general adjunct Maria Rusu.
Graficul ºedinþelor publice de repartizare a candidaþilor care au participat la concursul de ocupare a posturilor ºi catedrelor vacante în sesiunea 2006 prevede derularea acestei acþiuni pînã pe 10 august. Astfel, la ªcoala 3 (centrul de examen 4), ieri s-au titularizat educatoarele ºi învãþãtorii. Suplinirile, pentru cele douã categorii de cadre didactice, vor fi stabilite astãzi, 8 august. La Colegiul „Gheorghe Cartianu“ Piatra Neamþ, (centrul de examen nr. 1), se face titularizarea pentru limbã ºi comunicare, pentru matematicã ºi ºtiinþe, informaticã, tehnologia informaþiei ºi comunicãrii, tehnologii asistate pe calculator. De asemenea, vor fi stabiliþi titularii pentru obiectele om ºi societate, ca ºi din învãþãmîntul special. Astãzi este programatã ºi detaºarea la cerere pentru limbã ºi comunicare, matematicã ºi ºtiinþe, informaticã, tehnologia informaþiei ºi comunicãrii, tehnologii asistate pe calculator, pentru om ºi societate ºi pentru învãþãmîntul special. Pe data de 9 august, vor fi fixate suplinirile la matematicã ºi ºtiinþe, limbã ºi comunicare, informaticã, tehnologia informaþiei ºi comunicãrii, tehnologii asistate de calculator, pentru om ºi societate, ca ºi în învãþãmîntul special.
ÃŽn aceeaºi zi, la ªcoala „Elena Cuza“ (centrul de examen nr. 2), se va face titularizarea pentru educaþie fizicã ºi sport, educaþie plasticã ºi arte plastice ºi educaþie muzicalã, respectiv specialitãþile muzicale. Detaºarea la cerere se va face tot pe 9 august, la toate cele trei discipline - educaþie fizicã ºi sport, educaþie plasticã ºi arte plastice ºi educaþie muzicalã ºi specialitãþi muzicale. De asemenea, vor fi stabiliþi suplinitorii pentru cele trei arii curriculare.
La Colegiul Tehnic Piatra Neamþ (centrul de examen nr. 3), titularizarea pentru educaþie tehnologicã, pentru tehnologii ºi pentru pregãtire ºi instruire practicã se va face pe 10 august, la fel ca ºi detaºarea la cerere ºi stabilirea suplinirilor.

Articol afisat de 1828 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona ÞÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective