Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, fãrã antrenor principal

• Mihai Stoica a reziliat contractul cu Ceahlãul • Gheorghe ªtefan a spus cã nu ºtie încã numele viitorului antrenor al echipei pietrene, existînd mai multe variante

Mihai Stoica nu mai este antrenorul principal al Ceahlãului ºi, deocamdatã, conducerea nu s-a decis asupra altui tehnician. Cert este cã, dupã o înfrîngere la Iaºi ºi o înfrîngere cu CFR Cluj, tehnicianul originar din Bucureºti a luat decizia de a renunþa la colaborarea cu gruparea pietreanã, urmînd sã plece în vacanþã pentru o perioadã. Conform spuselor sale, decizia s-a luat în urma unei discuþii avute cu preºedintele de onoare al clubului nemþean, Gheorghe ªtefan, persoanã pe care o considerã „un om de cuvînt ºi de onoare“. „Regret cã am venit cu inimã deschisã ºi plec cu sufletul îndurerat. Am simþit o oarecare rezistenþã la schimbare, la nou, dar nu din partea jucãtorilor. S-a vrut un început nou ºi cu metode moderne, dar am ajuns la concluzia cã aici se gîndeºte dupã principiul: «Mai dragi ni-s cele vechi»“, a declarat, ieri, la plecare, Mihai Stoica. Tehnicianul a spus cã orice antrenor care va veni la Piatra Neamþ are cu ce face echipã ºi are un lot cu care se poate clasa în primele 10 echipe din România, ceea ce reprezintã ºi obiectivul formaþiei de la poalele Pietricicãi. Mihai Stoica a mai negat ºi faptul cã a plecat de la Ceahlãul din cauza rezultatelor. „Nu am plecat din cauza rezultatelor. Pînã la urmã, la Iaºi am pierdut ºi cu ceva ghinion, iar CFR Cluj este o formaþie care va face multe victime în acest sezon“, a fost explicaþia lui Stoica. ÃŽntrebat care dintre oamenii cu care a lucrat va mai pãrãsi Ceahlãul, antrenorul a spus cã acelaºi lucru se va întîmpla cu Ruben Brites, argentinianul care ocupa funcþia de preparator fizic, fiind posibil sã disparã ºi Mihai Gogãlniceanu. Acelaºi interlocutor nu ºtia care va fi situaþia fratelui sãu, care din vara asta este director de marketing la FC Ceahlãul. „ÃŽn mod normal el are niºte proiecte de terminat la Ceahlãul ºi, dacã se poate, i-aº recomanda sã rãmînã, pentru cã el nu are legãturã cu echipa“, a mai spus Stoica.
Mihai Stoica a fost antrenorul Ceahlãului din data de 21 iunie, cînd s-a ºi reunit lotul nou-promovatei în Liga I, iar la meciuri oficiale a fost principal timp de 270 de minute. În primele trei etape ale campionatului Ceahlãului a înregistrat un succes, 1-0, cu Gloria Bistriþa, ºi douã înfrîngeri, 0-1, la Politehnica Iaºi, ºi 1-3, cu CFR Cluj, pe propriul teren. Dupã 3 etape, Ceahlãul ocupã locul 13 în Liga I ºi va juca meciul urmãtor pe terenul celor de la Oþelul Galaþi, formaþie care ocupã ultimul loc în clasament, cu 0 puncte ºi golveraj 2-7.

Cine vine în locul lui Stoica?
Aºa cum era de aºteptat, în presã au apãrut nume de posibili viitori înlocuitori ai lui Mihai Stoica. Numele cel mai mult vehiculat este al lui Gabi Stan.
Preºedintele de onoare al Ceahlãului, Gheorghe ªtefan, a negat însã aceastã variantã, spunînd cã totul se va decide într-o ºedinþã a Consiliului de Administraþie al FC Ceahlãul, care urmeazã sã aibã loc cît mai curînd, avînd în vedere cã jocul cu Oþelul este la finalul sãptãmînii în curs. „Dupã o ºedinþã a CA vom anunþa numele viitorului antrenor al Ceahlãului. Nu ºtiu acum sã vã spun nimic. Este o decizie greu de luat, pentru cã trebuie sã vinã un antrenor care sã lucreze cu ceea ce avem la nivelul lotului de jucãtori“, a declarat Gheorghe ªtefan. Gabi Stan, antrenorul anunþat ieri ca noul „principal“ de un cotidian de sport din Bucureºti, a negat discuþiile cu FC Ceahlãul. „Nu am vorbit cu nimeni de la Ceahlãul. Dacã aº fi contactat, aº vedea care este oferta, chiar dacã am spus cã nu voi mai lua locul unui coleg. Dar trebuie sã vinã cineva la Ceahlãul“, a declarat Gabi Stan.
Se pare cã acum se cautã antrenori fãrã angajamente, deºi conducerea ºi-ar fi dorit înþelegeri cu tehnicieni precum Viorel Hizo, actualmente la Delta Tulcea (Liga a II-a) sau Ionuþ Popa, de la Politehnica Iaºi.

Articol afisat de 2342 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective