Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul nu-si regaseste cadenta

• Otelul Galati - Ceahlaul Piatra Neamt 3-1 (1-1)
• au marcat Stan ('39), Costin ('84), Tanase ('90^2), respectiv M. Ilie ('18)

Ceahlaul Piatra Neamt a jucat foarte slab la Galati, cu Otelul, si a pierdut (1-3) fara drept de apel in fata unui adversar care s-a concentrat pina la finalul celor 90 de minute. Nu se poate spune ca formatia pietreana s-a facut de ris dupa ce a condus cu 1-0, dar putem spune ca a fost inexistenta dupa marcarea golului lui Mircea Ilie. Fara vlaga, fara coeziune, fara tupeu in joc. Mereu in urma adversarului la minge, mereu depasiti in situatiile de unu la unu. Asa se poate caracteriza, in citeva cuvinte, jocul unei echipe care a lasat impresia ca la capitolul comunicare este la pamint.
Jucatorii au dat impresia ca, duminica, erau sufocati de presiunea pusa pe umerii proprii tocmai de ei. „Vina“ o poarta Mircea Ilie care a marcat in minutul 18 si care, astfel, a sunat „goarna retragerii“. Din acel fatidic minut 18, Ceahlaul a facut pasul inapoi. In continuare, nu luciditatea a dat tonul jocului echipei pietrene, ci haosul, mai ales pe benzile terenului, de acolo de unde s-a centrat in voie. Brujan si Gado au fost, duminica, pistoanele Otelului, deoarece Stajic si Vasie nu au putut face perechea sudata care sa ii opreasca pe adversarii directi.
Otelul a marcat golul egalizator in urma unui lant de gafe al apararii galben-negre. A aruncat de la margine Brujan, Vitelaru a fost mingiiat pe crestet de balon, mingea a ajuns in mijlocul carelui mic, iar Daniel Stan a pus virful bocancului de linga Nohai. 1-1 si impresia era ca galatenii se vor bate pina la ultima picatura de energie pentru a cistiga.
Partea secunda a fost dominata in totalitate de Otelul Galati. Asezata pe doua linii in fata careului lui Covrig, echipa pietreana a rezistat pina in minutul 84. Atunci, un fundas central al Ceahlaului a „degajat“ spre centrul terenului, mingea a fost, insa, mai mult pasata pentru Sergiu Costin, care a sutat, apoi linga bara pentru 2-1. In prelungiri s-a facut 3-1, gol Viorel Tanase, dar pentru Ceahlaul nu mai conta. Pacat, insa, ca Otelului i s-a permis sa isi revina tocmai de catre Ceahlaul.
Urmeaza un meci mai mult decit dificil cu Unirea Urziceni, echipa care a adunat 6 puncte in ultimele doua etape, cu o victorie mai mult decit surprinzatoare la Farul Constanta. Daca in minutul 18 al jocului de la Galati s-a suflat „goarna retragerii“, pina vineri seara trebuie sa gaseasca cineva de la Ceahlaul o goarna care sa dea semnalul trezirii. Rezultatele inregistrate in etapa a IV-a a Ligii I sint: Otelul - Ceahlaul 3-1, Gloria - Jiul 0-0, Farul - Unirea Urziceni 0-1, CFR Cluj - FC National 1-0, Poli Iasi - Pandurii 2-1, Steaua - FC Vaslui 3-1, Rapid - U Craiova 1-1, FC Arges - UTA Arad 0-1, Dinamo - Poli Timisoara 3-1.

Articol afisat de 1633 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective