Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul II, pe podium in Liga a III-a

• Aerostar Bacau - Ceahlaul II Piatra Neamt 2-2 (0-1) • au marcat Iftime ('53 - autogol), Dragota ('80), respectiv Chiriac ('42) si Borz ('70) • astazi, de la ora 18, la Roznov, Ceahlaul II va juca impotriva celor de la Energia Vulturu Focsani

Ceahlaul II Piatra Neamt a terminat la egalitate jocul programat in etapa a II-a a Ligii a III-a, seria I, pe terenul celor de la Aerostar Bacau. Scorul final al jocului din orasul lui Bacovia a fost 2-2, dupa ce elevii lui Toader Stet au condus, la pauza, cu 1-0. Marcatorii jocului disputat vineri, 18 august, au fost Iftime ('53 - autogol), Dragota ('80), respectiv Chiriac ('42), Borz ('70). In urma acestui rezultat, Ceahlaul II ocupa locul 2 in clasamentul seriei, dupa Laminorul Roman (6p), dar la egalitate de puncte cu Aerostar si FCM II Bacau. De mentionat ca aceste prime patru echipe au acelasi golaveraj dupa primele doua etape: 4 goluri marcate si doua primite.
„Imi pare rau ca am pierdut doua puncte la Bacau“, a declarat Toder Stet la finalul partidei in care echipele au alternat perioadele de dominare. Primele 20 de minute au fost la discretia formatiei pietrene, care a ratat patru ocazii foarte clare de a marca. Jocul a fost echilibrat, apoi, de „aviatori“, dar in finalul primei parti a marcat Ceahlaul II. In minutul 42, Enache a fost faultat in careu, a ratat Chiriac penalty-ul, mingea a revenit, insa, din portarul advers la acelasi Chiriac, care a deschis scorul. Dar, a urmat golul egalizator al gazdelor, din minutul 53, cind portarul pietrean Haraguta si fundasul Daniel Iftime nu s-au inteles, iar ultimul a trimis in propria poarta. Paul Borz a readus pe Ceahlaul II in avantaj, in minutul 70. Dragota a egalat inca o data pentru Aerostar, in minutul 80, dupa ce a cistigat un duel aerian cu un fundas pietrean. „Am facut un joc destul de bun. S-a vazut, insa, lipsa de omogenitate a echipei noastre, fata de plusul pe care il are Aerostar la acest moment, la capitolul amintit. Din pacate, noi am ratat, iar ei au marcat, desi nu meritau sa cistige nici macar un punct in jocul de vineri“, a mai declarat Toader Stet.
Tehnicianul pietrean asteapta un meci bun al echipei sale si in partida de astazi cu Energia Vulturu Focsani. Intilnirea este programata de la ora 18, la Roznov. „O sa avem in fata un adversar puternic. I-am vazut la lucru in ultima etapa si formeaza o echipa greu de invins“, a spus Stet despre adversarul de astazi. Jocurile etapei a II-a a Ligii a III-a, seria I, s-au incheiat astfel: Aerostar Bacau - Ceahlaul II Piatra Neamt 2-2, FCM CFR Pascani - FC Willy 2001 Bacau 3-1, Petrolul Moinesti - Leonard Pascani 1-1, Pambac Bacau - FCM II Bacau 2-2, Laminorul Roman - CSM Rimnicu Sarat 1-0, Politehnica II Iasi - Juventus Falticeni 0-0, ACS KSE Tirgu Secuiesc - Transkurier Sfintu Gheorghe 1-0, Politehnica Galati - Otelul II Galati 2-2, Energia Vulturu Focsani - Roseal Odorheiu Secuiesc 7-2.

Articol afisat de 1423 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective