Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scandal la Dinamo si Timisoara

• Dinamo - Poli Timisoara 3-1 (0-1) • pentru dinamovisti a marcat tripleta Niculescu-Ganea-Danciulescu, iar pentru banateni, fostul stelist Cristea • Ganea a anuntat, insa, ca ar putea pleca de la Dinamo, acuzindu-l pe Borcea ca l-a scos din primul 11 • Marian Iancu i-a acuzat, la rindu-i, pe Cirtu, Alexa si Grigorie ca nu sint legati de Timisoara

Dinamo - Politehnica Timisoara a fost un meci asteptat de multi iubitori ai fotbalului, iar jocul, desfasurarea ostilitatilor din teren, rastunarea de scor si evenimentele de dupa duel au dovedit ca a fost un derby. A deschis scorul Poli Timisoara, prin fostul stelist Cristea, care a rasucit si mai mult cutitul in rana dinamovista, avind in vedere rivalitatea dintre Dinamo si Poli, dar mai ales dintre Dinamo si Steaua. La final, a fost, insa, 3-1, dupa o partida care a meritat atentia publicului si a telespectatorilor, pentru ca Dinamo nu a cedat in nici un moment si a luptat pentru puncte. Desi au cistigat, „ciinii rosii“ nu au avut parte de liniste.
Nemultumitul a fost Ionel Ganea, virful care a marcat golul doi si a pasat la al III-lea. „Vad ca a tot aparut Ă®n presa, Ă®n ultimul timp, ca as fi suparat pe domnul Rednic. Nu dĂ®nsul m-a scos din echipa, ci domnul Borcea! El da bani la echipa si are anumite interese“, a declarat Ganea, spre surprinderea tuturor, lasind impresia ca poate parasi Dinamo. Raspunsul antrenorului Mircea Rednic a fost la fel de taios si de surprinzator: „Chiar asa a zis? El, probabil, va fi amendat pentru cele spuse, iar, Ă®n cazul Ă®n care vrea sa plece, foarte bine! ĂŽi voi da eu primul avion!“. Rednic a continuat la fel de acid: „Probabil s-a bagat si el Ă®n seama acum, ca a dat primul gol la Dinamo“. Conform site-ului Gazetei Sporturilor, Ganea, Rednic si Borcea s-au intilnit, ieri, si au clarificat situatia, in urma declaratiilor de duminica seara.
La Timisoara, nemultumitul a fost Marian Iancu, „omul cu banii de la Poli“. Invitat la „Recursul etapei“, Marian Iancu a venit nervos Ă®n studio. „Nu e posibil asa ceva! Am crezut ca lucrez cu profesionisti si cu oameni seriosi. Dupa acest meci, mi-am dat seama ca pe lumea asta sĂ®nt multi vagabonzi. CĂ®rtu, Alexa si Grigorie m-au dezamagit profund la meciul cu Dinamo. Mi-au aratat ca nu sĂ®nt legati de Timisoara, ci de interesele anumitor persoane din fotbal“, a spus el Ă®n timp ce vorbea la telefon cu un apropiat. Iancu a continuat si Ă®n timpul emisiunii: „Grigorie a dat numai pase gresite, Ă®n timp ce Alexa a alergat de unul singur pe teren. De fapt, nici nu cred ca a alergat, cred ca are tricoul curat dupa acest meci. Balace nu mai joaca nimic de cĂ®nd i-am marit salariul“.

Articol afisat de 1560 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective