Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 Noiembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul, in „cusca ciinilor“

Ceahlaul va juca in fieful liderului Ligii I, Dinamo Bucuresti, in jocul programat in ultima etapa a turului. Meciul se anunta pentru galben-negri ca fiind foarte greu, avind in vedere ca nimeni nu a cistigat nici macar un punct pe terenul echipei antrenate de Mircea Rednic, chiar daca in „groapa“ au fost Steaua, Rapid sau Poli Timisoara. Ceahlaului i se anunta, astfel, o intilnire de grad maxim de risc, iar sansele de a inregistra un rezultat pozitiv sint foarte mici. Antrenorul Florin Marin se confrunta si cu probleme de lot inaintea meciului, dar mai ales cu lipsa de incredere a fotbalistilor pe care ii pregateste. „Am incercat, in aceasta saptamina, sa ii fac pe jucatori sa inteleaga ca trebuie sa uite jocul cu Rapid si sa priveasca cu incredere partida cu Dinamo. Sper ca au inteles ce le-am cerut“, a spus Florin Marin. Ce au inteles si mai ales cit, vom vedea in meciul de miine.
Ceahlaul este o echipa constienta ca numai cu o daruire ca in jocul cu Steaua si cu o determinare si o organizare defensiva foarte buna poate face o surpriza pe stadionul din soseaua Stefan cel Mare. „Stim ca numai cu atentie maxima putem sa repetam rezultatul din jocul cu Steaua“, a declarat Florin Nohai, fundasul echipei pietrene. „Dinamo este clar favorita pentru victorie, dar si noi avem sansele noastre. Trebuie sa ni le jucam. Trebuie sa ne autodepasim in acest meci si sa nu mai repetam greselile din ultimele 30 de minute ale meciului cu Rapid Bucuresti“, a precizat si tehnicianul Florin Marin.
Probleme de lot
Problemele de lot ale antrenorului pietrean sint legate portarul Vasile Prisaca, accidentat saptamina trecuta, Tibi Serban, mijlocasul care a lipsit si cu Rapidul din cauza unor dureri la spate, si de armeanul Karamian, nesosit inca din tata natala dupa convocarea la lot. Aceste trei nume se adauga mai vechilor indisponibili Purica si Costel Ilie. Dinamo ar putea folosi, insa, in meciul de miine o serie de jucatori care, pina acum, au ajucat mai putin. Aceasta pentru ca joi au jucat in Cupa UEFA si au terminat la egalitate, 1-1, la FC Brugges, iar miercuri va primi vizita celor de la Bayer Leverkusen, intr-un alt meci important in grupa B. Poate ca si oboseala s-a adunat in rindul jucatorilor lui Rednic, insa punctul forte al acestei formatii ramine compartimentul ofensiv. Rednic ii are apti pe toti cei trei jucatori de atac, Niculescu, Danciulescu si Ganea, astfel ca aparatorii nemteni sigur vor avea mult de furca.
Suporterii Ceahlaului care vor sa vada acest duel pot face deplasarea la Bucuresti cu cele doua autocare puse la dispozitie de conducerea clubului. Galeria pietreana va pleca miine, de la ora 9, din fata Casei de Cultura. Jocurile programate in ultima etapa a Ligii I sint urmatoarele: Gloria Bistrita - Unirea Urziceni, Politehnica Iasi - Otelul Galati, FC Vaslui - Politehnica Timisoara, FC Arges Pitesti - Pandurii Tirgu Jiu, Farul Constanta - CFR Ecomax Cluj Napoca, UTA Arad- Universitatea Craiova, Dinamo Bucuresti - Ceahlaul Piatra Neamt, Rapid Bucuresti - FC National Bucuresti, Steaua Bucuresti - Jiul Petrosani.

Articol afisat de 1556 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective