Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Consiliul Judetean îsi înfiinteazã serviciu de pazã

• executivul nemtean considerã cã, astfel, vor fi reduse cheltuielile la acest capitol • în cadrul noului serviciu vor lucra între 60 si 100 de oameni care vor pãzi obiectivele institutiilor din subordinea administratiei judetene •

Conducerea Consiliului Judetean Neamt intentioneazã sã înfiin-teze un serviciu de pazã, ai cãrui angajati sã aibã în grijã institutiile pe care le are în subordine. Aceastã intentie se contureazã într-un proiect, care va fi supus aprobãrii în sedinta legislativului nemtean de joi, 21 decemebrie. „Noi am preluat de la Gardienii Publici niste bu-nuri; pe unele le-am dat Primãriei Piatra Neamt, la Serviciul Politie Co-munitarã, dar ne-a mai rãmas ceva.
Intentionãm sã ne înfiintãm un serviciu propriu care sã asigure paza la scolile speciale si la celelalte unitãti care sînt în subordinea Consiliului Judetean Neamt. Ar fi mai eficient pentru noi, sã nu mai avem de plãtit paznicii care sînt angajati în folosul nostru. Vrem sã asigurãm finantarea pentru a fi pus pe picioare, dupã care sã functioneze pe sistem de autofinantare.
ÃŽntr-o anumitã perioadã, ne vom recupera fondurile cheltuite“, a declarat Dumitru Badea, vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt.
Printre obiectivele care vor fi pãzite de viitorul serviciu judetean se numãrã cãminele de bãtrîni, muzeele, Compania Judetenã Apa Serv, societãtile Drupo si Troleibuzul. Se intentioneazã angajarea a 60, maximum 100 de paznici, care vor fi coordonati de patru persoane din sistemul a.dministrativ - un director, un casier, un jurist si un contabil.
În cadrul aceleiasi sedinte în care se va discuta despre înfiintarea serviciului de pazã, consilierii vor avea spre avizare unele proiecte tehnice pentru drumuri si clãdirile pe care Consiliul Judetean la are în administrare si asupra cãrora trebuie sã se intervinã în 2007. Un alt proiect supus dezbaterii se referã la stabilirea taxelor si tarifelor care sînt în competenta Consiliului Judetean si care vor fi aplicate în 2007. Un altul, de importantã majorã pentru nemteni, se referã la majorarea pretului la apã rece si canal, cu circa 20%. Astfel, apa rece se va scumpi cu circa 2.000 de lei pe metru cub, ajungînd la aproape 14.000 de lei, iar canalul, de la 8.300 de lei la circa 10.000 de lei/ metru cub. Aceastã crestere este singura aplicatã în acest an si, dupã cum promite conducerea Consiliului Judetean Neamt, nu se va mai repeta decît la sfîrsitul anului viitor, pentru 2008. Noile preturi vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2007.

Articol afisat de 1683 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective