Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cãutare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareÎnregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Optiuni Paginã Optiuni paginã
Adaugã in Favorites Adaugã in Favorites
Seteazã Paginã de start Seteazã Paginã de start
Tipãreste pagina Tipãreste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 Decembrie 2006
Tipreste articolul - Varianta pentru imprimant Trimite acest articol unui prieten  prin email
Urãturi personalizate la Primãria Piatra Neamt

Urãturi personalizate la Primãria Piatra Neamt

Respectînd traditia, urãtorii au tras, ieri, brazdã în ograda Primãriei Piatra Neamt. Cu tractoare Class si pluguri Vanderstad de la TCE 3Brazi, cu cãlãreti îmbrãcati în culorile lui Mos Crãciun, un grup de copii condus de Costache Lupu a urat si sorcovit ieri autoritãtile aflate în fruntea municipiului Piatra Neamt. N-au lipsit nici cãlusarii, caprele, nici cei doi ursi. Plugusorul mucalit a început cu urãri personalizate la adresa consilierilor locali. Fãcînd scurte referiri la buget si la birurile locale, urãtorii i-au întepat pe alesii municipali cu „Dacã sedinta-i filmatã/ Adunarea-i inflamatã,/ Ca sã le vadã poporul/ Transpiratia si sporul./ Se agitã-ntr-o pãrere/ Si bat cîmpii-ntr-o durere“. Nici Executivul nu a scãpat de urãri „cu tentã“. Primarul Gheorghe Stefan „este primul gospodar/ însã-i cam scump la vedere/cã se plimbã-ntr-o durere./ Bate-ntr-una toatã tara:/ Ba e meci la Timisoara,/ Ba e pe la minister/ Sã aducã bani, monser,/ Ba-i chemat de Stolojan,/ Se ceartã cu Tãricean,/ Sedintã la PLD,/ Comitet la FRF…/ Ba cautã antrenori,/ Dã afarã jucãtori…/ Ce mai încolo si-ncoace:/ Gheorghe Stefan n-are pace“.
Viceprimarul Mihaela Stoica, desi „au trimis-o unii, vere,/ la pãpusi si rochitele“, a fost apreciatã de urãtori pentru bãrbãtia si ne-pesedismul sãu. Celãlat viceprimar a intrat în brazda plugului cu fetele voleibaliste de la Unic: „Nea Valicã, stim cu totii/ Si mosnegii, si nepotii/ Are la echipa lui/ Fete date dracului:/ Armatã de manechine,/ Cu craci lungi si-aratã bine“.
Nici slujbasii din Primãrie n-au scãpat de urãturi. Chiar dacã sînt de treabã doar în general, urãtorii i-au luat în vizor si versuri pe cei care mai fac pe nebunii, care nu au chef de muncã, se trezesc cu mare greu dacã sînt deranjati la ghiseu, dar cînd e ziua de leafã, nu mai dureri în ceafã. Popasul fãcut la Primãria Piatra Neamt s-a încheiat cu urãri pentru 2007: sã se realizeze investitiile propuse, sã fie bani la buget, sã se repare strãzile, sã vinã turisti puhoi, sã se dea bani si la sport si „De la noi, chiar la plecare/ Sã rãmîneti cu-o urare:/ Sãnãtate,/ Spor în toate,/ Munti de bani/ Si La multi Ani“.
Pentru eforturile depuse, urãtorii au fost recompnesati cu colaci din partea celor urati. Tot în semn de multumire, primarul Gheorghe Stefan i-a fãcut o bucurie viceprimarului Vasile Ouatu, spunîndu-le urãtorilor: „Banii - la Valicã, pentru cã lui i-ati zis de bine“.

Articol afisat de 10207 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaug comentariul tu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Powered by SiteManager CMS
©2003-2006 Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui site apartin în totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalã sau partialã a materialelor este permisã numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective