Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Golurile“ din lotul Ceahlãului încep sã fie completate

„Golurile“ din lotul Ceahlãului încep sã fie completate

• Murgan, Vrãjitoarea, Costescu, Dobre si Negoitã au semnat angajamente pînã la finalul sezonului actual • „sînt si alte discutii aproape de finalizare, dar totul s-ar putea decide chiar dupã Anul Nou“, a declarat Gheorghe Stefan •

Lotul Ceahlãului începe sã se completeze dupã ce antrenorul Florin Marin, împreunã cu cei din conducerea administrativã a clubului, a decis sã punã pe lista de transferãri 11 jucãtori care au activat în prima parte a campionatului la gruparea moldavã. Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al clubului nemtean, a declarat, pe 28 decembrie, cã s-au încheiat discutiile cu cinci jucãtori, care vor evolua în galben-portocaliu-negru în returul actualei editii de campionat. Numele celor cinci sînt: Cornel Dobre, Liviu Negoitã, Mãdãlin Murgan (foto), Daniel Costescu (toti au jucat pentru Unirea Urziceni în turul campionatului) si Bogdan Vrãjitoarea (Jiul Petrosani). Toti sînt jucãtori care în carierele lor au avut de a face cu antrenorul Florin Marin. „Am aranjat totul în ceea ce îi priveste pe cei cinci jucãtori. Rãmîn la Ceahlãul pînã la varã, pentru ca apoi sã continuãm colaborarea dacã evitãm retrogradarea. Sînt si alte discutii aproape de finalizare, poate chiar zilele asteas, dar totul s-ar putea decide chiar dupã Anul Nou“, a declarat Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al FC Ceahlãul Piatra Neamt.
Cu aducerea lui Liviu Negoitã, Florin Marin si-a mai acoperit „partea stîngã“ a echipei sale, de unde au fost „disponibilizati“ Ivascã si Karamian, dar unde ar mai putea fi utilizat Cosmin Vãsîie. Liviu Negoitã este un jucãtor în vîrstã de 29 de ani, care în cariera sa debutat la seniori la ICIM Brasov, echipã din orasul sãu natal. A trecut apoi la Petrolul Ploiesti, la Astra Ploiesti si pe la FC Arges, pentru ca în ultima jumãtate de an sã evolueze, la nivelul primei divizii, la Unirea Urziceni. La cei 31 de ani ai sãi, Cornel Dobre este un fundas dreapta cu experientã, dar care a trecut pe la multe echipe în cariera sa. Dinamo Bucuresti, Universitatea Craiova, Astra Ploiesti, Otelul Galati, FC Arges, Rocar Bucuresti si Unirea Urziceni sînt grupãrile pentru care a evoluat pe prima scenã a fotbalului românesc. Mãdãlin Murgan este un mijlocas central si cel mai tînãr jucãtori din cei cinci achitionati de Ceahlãul, avînd doar 22 de ani. A jucat pînã acum pentru Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, FC Arges si Unirea Urziceni.
Florin Marin a vrut, dupã „disponibilizarea“ de dupã jocul cu Politehnica Iasi douã vîrfuri pentru echipa sa. Odatã cu înregimentarea celor cinci jucãtori, „Flocea“ si-a îndeplinit dorinta, pentru cã Vrãjitoarea si Costescu sînt doi jucãtori de careu. Daniel Costescu este un vîrf de atac de 30 de ani, originar din Cîmpina (Prahova). Pe prima scenã a fotbalului românesc a evoluat la Petrolul Ploiesti, Astra Ploiesti, FC Arges Pitesti si Unirea Urziceni. Bogdan Vrãjitoarea este jucãtorul cu cel mai important nume. Un atacant de aproape 29 de ani, care în România a jucat la 10 echipe pînã acum: Dinamo, U Craiova, Poli Iasi, Unirea Urziceni, FC Oradea, Rocar Bucuresti, Gloria Bistrita, FC Arges, Astra Ploiesti si Jiul Petrosani. Jiul a obtinut ultima victorie în campionat cu Rapid Bucuresti, iar marcatorul unicului gol al meciului a fost chiar Vrãjitoarea.

Articol afisat de 3881 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective