Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Vîntul, cauza coliziunii dintre douã autovehicule

Vîntul, cauza coliziunii dintre douã autovehicule

• accidentul s-a petrecut la Dobreni, implicate fiind un autoturism si un camion • o persoanã a suferit leziuni minore • patru victime ale unor accidente rutiere sînt pietoni care au ignorat regulile de circulatie • un tînãr a adormit pe carosabil si a fost accidentat mortal •

O persoanã a murit, iar alte patru au fost rãnite în cinci accidente rutiere petrecute la sfîrsitul sãptãmînii trecute. Trebuie mentionat cã patru din cele cinci evenimente s-au datorat vinovãtiei pietonilor care fie s-au angajat în traversarea neregulamentarã a strãzii, fie au adormit pe carosabil. Un eveniment mai rar întîlnit, a avut loc vineri, în jurul orei 12,30, în comuna Dobreni. Ioan I., de 52 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism Renault. Ajuns în comuna amintitã, din cauza vîntului puternic, soferul a pierdut controlul autoturismului, iar acesta a intrat în coliziune cu un autocamion marca MAN, condus regulamentar de Constantin P., de 27 de ani, din Crãcãoani, care se angajase în depãsirea autoturismului. În urma coliziunii, Ioan I. a suferit leziuni usoare ce nu au necesitat internarea în spital. De departe, cel mai grav accident a avut loc în noaptea de vineri spre sîmbãtã (19/20 ianuarie) pe DN 15, în localitatea Zãnesti. Aflat sub influenta bãuturilor alcoolice, Fãnicã C., de 26 de ani, din localitate, nu a reusit sã mai ajungã la domiciliu si a confundat drumul cu patul. Tînãrul a adormit pe sosea fiind accidentat mortal de autoturismul Dacia condus, pe directia Piatra Neamt-Bacãu, de cãtre Daniel P., de 31 de ani, din Piatra Neamt.
Un alt accident grav s-a înregistrat joi, în comuna Bîra, însã politistii au aflat despre acest lucru a doua zi de dimineatã, autorul accidentului fugind de la fata locului. Victima, o fetitã în vîrstã de 6 ani, a ajuns la spital unde a fost diagnosticatã cu fracturã de tibie. Anuntati de cãtre cadrele medicale, politistii au demarat o investigatie reusind sã-l identifice pe autorul accidentului. Astfel, s-a stabilit cã joi, în jurul orei 13,30, Mihai L., de 67 de ani, din Bîra, conducea un autoturism Dacia, venind de la Buruienesti spre Bîra. Ajuns în localitatea Rediu, autoturismul condus de bãrbat a surprins-o pe P.A. care, nefiind supravegheatã, s-a angajat în traversarea strãzii prin loc nepermis si fãrã sã se asigure. În urma impactului, victima a cãzut pe carosabil, iar soferul si-a continuat drumul ca si cum nimic nu s-ar fi întîmplat. Mai mult decît atît, individul nu a sesizat nici Politia de cele întîmplate, faptã pentru care, de asemenea, va rãspunde penal.
Tot vineri, un alt accident s-a înregistrat în fata Autogãrii din Tîrgu Neamt. Dumitru A., de 73 de ani, din orasul localitate se angajase în traversarea strãzii prin loc nepermis si fãrã sã se asigure, moment în care a fost accidentat usor de autobuzul condus de Ioan D., de 38 de ani, din Dragomiresti. Leziuni usoare a suferit si S.F., în vîrstã de 8 ani, din Roman, care a fost victima unui accident petrecut sîmbãtã, 20 ianuarie, pe strada Stefan cel Mare. Nesupravegheatã de pãrinti, fata s-a angajat neregulamentar în traversarea strãzii, fiind accidentatã de autoturismul Opel Tigra condus de Iuliana G., de 18 ani, comuna Tãmãseni.

Articol afisat de 1975 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Daniel MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective