Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Imprimeria Nationalã a întîrziat punerea în vînzare a biletelor si abonamentelor la Ceahlãul

Imprimeria Nationalã a întîrziat punerea în vînzare a biletelor si abonamentelor la Ceahlãul

• un bilet la jocurile Ceahlãul va fi de 10 lei la tribuna a II-a si de 5 lei la peluzã • venirea lui Denis Serban este pusã sub semnul întrebãrii •

Clubul de fotbal Ceahlãul Piatra Neamt a reusit sã punã în vînzare abonamente pentru returul actualei editii de campionat abia ieri, deoarece acestea au venit cu greu de la Imprimeria Nationalã. Întîrzierea a fost cauzatã de noutatea cu care Ceahlãul a venit atunci cînd a cerut bilete de la institutia amintitã si anume noul sistem de control - acces de la stadion. "Pentru ei a fost o noutate tipãrirea de bilete cu cod de bare si de aceea s-a întîziat atît de mult aparitia abonamentelor. Ne cerem scuze suporterilor", a declarat Ioan Mironas, director în cadrul FC Ceahlãul. Acesta a mai anuntat cã biletele au fost deja puse în vînzare pentru jocul cu Otelul Galati si cã abonamentele vor putea fi cumpãrate de la stadion si astãzi, dar si mîine între orele 9:30 - 14:00. Ioan Mironas a fãcut o precizare si în cazul elevilor si al veteranilor: "Elevii de pînã la 14 ani, care se vor prezenta, cu carnetul de note, la Poarta 2 din Sectorul E, adicã la Peluzã vor avea intrare liberã. Acelasi lucru se va întîmpla si în cazul veteranilor de rãzboi, care trebuie sã aibã asupra lor si legitimatia de veteran. Vreau însã sã se stie cã intrarea liberã se va face numai în limita locurilor disponibile". Pretul unui abonament la jocurile Ceahlãului a fost stabilit în functie de locul dorit: tribuna oficialã - 1.500 lei; tribuna I - 100 lei; tribuna a II-a - 75 lei. Aceasta în timp ce pentru un bilet se va plãti 10 lei la tribuna a II-a si 5 lei la peluzã.
Desi sînt constienti cã locul ocupat în clasament, 15, poate sã nu aducã asa de multi spectatori la stadion, jucãtorii si antrenorii si-ar dori ca în tribune sã fie multi oameni care sã îi încurajeze si sã îi ajute pentru a obtine un succes în fata celor de la Otelul Galati. "Sîntem constienti si de ora destul de tîrzie la care este programat jocul, dar asteptãm ajutorul publicului mai ales în momentele dificile ale întîlnirii. Sigur vor fi momente mai grele în acest meci, pentru cã Otelul are potentialul cu care sã incomodeze orice adversar", a declarat Florin Marin, antrenorul principal al Ceahlãului. Tehnicianul a anuntat cã se confruntã cu destule probleme de lot înaintea jocului: Doircaru este accidentat, Forminte este suspendat, Puricã se aflã încã în perioada de recuperare de dupã o accidentare, iar Bãnutã este incert.
Cît priveste venirea lui Denis Serban la Ceahlãul, Gheorghe Stefan a spus cã situatia nu s-a clarificat si cã ultimul cuvînt apartine jucãtorului. "Nu s-a stabilit nimic. Asteptãm încã rãspunsul lui într-o zi sau douã", a afirmat Stefan.

Articol afisat de 1532 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective