Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Unitatea echipei se datoreazã jucãtorilor mai vechi“

• Bogdan Vrãjitoarea sustine cã echipa actualã a Ceahlãului este unitã si cã este hotãrîtã sã îsi ducã la îndeplinire obiectivul • Florin Marin a precizat cã actualii jucãtori privesc munca ce o depun cu aceeasi seriozitate ca înainte de startul sezonului de primãvarã •

Ceahlãul s-a schimbat mult fatã de primele 19 meciuri ale campionatului în curs si asta se observã foarte bine pe teren. S-a vãzut, practic, puterea de luptã si dorinta de a demonstra valoare în ambele jocuri de campionat de pînã acum, prin cele trei reveniri pe tabela de marcaj. A fost, mai întîi, cea de la Cluj, cînd galben-negrii au egalat în ultimele minute. Au urmat alte douã reveniri pe tabelã, în jocul cu Otelul Galati, dupã ce oaspetii au condus cu 1-0 si 2-1. Sînt fapte care demonstreazã unitate de grup si o gîndire pozitivã în ceea ce priveste jocul, iar Bogdan Vrãjitoarea a avut si explicatia omogenizãrii rapide a echipei dupã „disponibilizãrile“ din decembrie. „Omogenizarea rapidã se datoreazã în primul rînd jucãtorilor mai vechi ai echipei, care ne-au primit excelent si care ne-au ajutat pe cei veniti în pauza competitionalã sã ne acomodãm aici. Au un mare merit, pentru cã nu este usor sã accepti cã vin altii sã se batã cu tine pentru un post de titular. De asemenea, antrenorii si conducerea au fãcut posibil acest lucru. Unitatea grupului si forta acestuia, precum si omogenitatea s-au vãzut si în meciul cu Otelul, cînd am reusit acele reveniri“, a declarat Bogdan „The Witch“ Vrãjitoarea, atacantul care a debutat cu gol la Ceahlãul si cu un penalty scos pentru executia lui Mircea Ilie. Cît priveste modul în care jucãtorii galben-negri sînt alãturi de sotii si prietene de 8 Martie, fotbalistul a precizat cã ale lor consoarte înteleg situatia.
Florin Marin are trei indisponibili pentru meciul de la Urziceni, Doicaru, Bãnutã si Puricã (toti accidentati), dar si o incertitudine, Iencsi, care acuzã probleme medicale. Ar fi a doua deplasare a Ceahlãului fãrã jucãtorul care a evoluat în 2006 la Spartak Moscova, dupã cea de la Cluj Napoca. Cu toate acestea, tehnicianul priveste cu încredere partida cu Unirea, deoarece jucãtorii sãi nu s-au „înmuiat“ dupã cele douã rezultate pozitive din 2007. „Jucãtorii au un comportament normal si nu sînt relaxati dupã cele douã rezultate bune. Sînt concentrati si asta e bine“, a spus, multumit, Florin Marin.
Partida dintre Unirea Urziceni si Ceahlãul Piatra Neamt se va disputa duminicã, cu începere de la ora 15.30, jocul putînd fi urmãrit în direct pe Telesport.

Articol afisat de 1435 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective