Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Asociere pentru sãnãtatea bolnavilor de pe Valea Muntelui

• CJ Neamt s-a asociat cu Consiliile Locale Ceahlãu, Grinties si Poiana Teiului pentru sustinerea Unitãtii de Asistentã Medico-Socialã Ceahlãu • pãrtile vor sustine cheltuielile cu salarizarea angajatilor, cu exceptia personalului medico-sanitar •

Consiliul Judetean Neamt s-a asociat cu localitãtile Ceahlãu, Grinties si Poiana Teiului, reprezentate prin consiliile locale, în scopul asigurãrii functionãrii Unitãtii de Asistentã Medico-Socialã Ceahlãu, institutie publicã specializatã în acordarea de servicii persoanelor de pe Valea Muntelui. Pãrtile asociate au obligatia sã asigure finantarea pentru cheltuielile de personal, cu exceptia celor aferente personalului de specialitate medico-sanitar, la nivelul statului de functii aprobat pentru anul 2007. Sumele necesare vor fi alocate lunar, pe baza solicitãrii unitãtii, cu avizul primarului comunei Ceahlãu.
Acordul de asociere îsi înceteazã valabilitatea prin hotãrîrea comunã a pãrtilor semnatare, la expirarea datei pînã la care a fost încheiat - 31 decembrie 2007, ori ca urmare a neîndeplinirii sau a îndeplinirii necorespunzãtoare a obligatiilor si celorlalte clauze sau din alte cauze prevãzute de lege. În cazul încetãrii Acordului, cheltuielile efectuate pînã la data desfiintãrii acestuia nu vor fi recuperate de cãtre parteneri.
Vlad Marcoci, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a declarat cã asocierea s-a fãcut la propunerea primarilor de Ceahlãu si Grinties, pentru ca ulterior sã îi dea curs si seful administratiei locale din Poiana Teiului.
Unitatea de Asistentã Medico-Socialã Ceahlãu a fost înfiintatã prin Hotãrîrea Consiliului Local Ceahlãu nr. 1/2007, ca urmare a reorganizãrii Centrului de Sãnãtate Ceahlãu. „Aceastã unitate este o institutie publicã specializatã în acordarea de servicii de îngrijire, servicii medicale, precum si servicii sociale persoanelor cu nevoi medico-sociale din judetul Neamt. ÃŽntrucît autoritatea administratiei publice locale în subordinea cãreia s-a înfiintat nu dispune de resurse financiare suficiente pentru a asigura functionarea în conditii corespunzãtoare a acestei unitãti, s-a propus asocierea cu alte unitãti administrativ-teritoriale din zonã, ai cãror locuitori ar putea beneficia de serviciile medico-sociale oferite. De asemenea, s-a propus si Consiliului Judetean Neamt asocierea, urmînd ca autoritatea administratiei publice judetene sã asigure finantarea cheltuielilor de personal, cu exceptia celor aferente personalului de specialitate medico-sanitar care, potrivit legii, intrã în competenta altor autoritãti“, a precizat Vlad Marcoci, presedintele Consiliului Judetean Neamt.

Articol afisat de 1510 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective