Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Meci crucial pentru locul 2 în clasamentul Diviziei C, la fotbal

Meci crucial pentru locul 2 în clasamentul Diviziei C, la fotbal

• Ceahlãul II Piatra Neamt întîlneste pe Pambac Bacãu astãzi, de la ora 17, la Roznov • bãcãuanii ocupã, acum, pozitia secundã în clasament, avînd douã puncte avans fatã de pietreni • „Sper sã cîstigãm si sã rãmînem în lupta pentru locul doi cu sanse destul de mari“, a declarat antrenorul Toader Stet •

Ceahlãul II Piatra Neamt va primi vizita echipei Pambac Bacãu în meciul programat astãzi, în etapa a XXV-a a Ligii a III-a, Seria I. Jocul va avea loc la Roznov, de la ora 17, si este foarte important pentru lupta care se dã pentru locul 2, calificant la barajul pentru promovare în Liga a II-a. Pambac este ocupanta locului doi în prezent, în timp ce Ceahlãul II abordeazã jocul de pe locul 4, diferenta de puncte dintre cele douã formatii fiind de numai 2. În aceeasi luptã pentru locul 2 se mai aflã, însã, si Otelul II Galati, Politehnica Galati, Aerostar Bacãu si FC Willy 2001 Bacãu, însã doar la Roznov se bat, în runda de astãzi, echipe care au ca obiectiv ocuparea locului secund.
Toader Stet (foto) sperã ca elevii sãi sã facã un meci foarte bun în fata unei formatii care poate alinia un „11“ cu destui jucãtori care în trecut au evoluat în Divizia A, precum Petcu, Cîmpeanu sau Bolfã. „ÃŽntîlnim o echipã valoroasã, puternicã, experimentatã si care stie sã joace la rezultat. Va fi foarte dificil în compania acestui adversar, pentru cã locul din clasament spune multe despre ce poate Pambac Bacãu si despre cît de bine este organizatã. Sper sã cîstigãm si sã rãmînem, astfel, în lupta pentru locul doi cu sanse destul de mari“, a declarat Toader Stet. Tehnicianul pietrean a spus cã îl va avea la dispozitie, pentru meciul de astãzi, si pe portarul ucrainian Andrey Federenko. „Se doreste ca portarul ucrainian sã fie vãzut la un meci oficial, mai ales cã el poate face, apoi, deplasarea la Timisoara, avînd în vedere cã echipa mare va pleca sîmbãtã“, a mai spus Stet.
Antrenorul principal de la Ceahlãul II Piatra Neamt a anuntat cã pentru jocul cu Pambac va avea si o serie de indisponibilitãti. Codreanu si Gheorghiu sînt suspendati, în timp ce Ichim este accidentat. Toader Stet se astepta ieri, ca în urma antrenamentului de dupã-amiazã, Aurel Sunda sã decidã ce alti jucãtori vor fi lãsati pentru a evolua la Ceahlãul II în Liga a III-a. Meciurile etapei cu numãrul 25 din Liga a III-a, Seria I, sînt urmãtoarele: CS Roseal Odorheiu Secuiesc - CF NGM Leonard Pascani, CS Transkurier Sfîntu Gheorghe - CS Juventus Fãlticeni, FC Otelul II Galati - FCM II Bacãu, CSM Rîmnicu Sãrat - FC Petrolul Moinesti, FC Ceahlãul II Piatra Neamt - FC Pambac Bacãu, FCM CFR Pascani - FC Laminorul Roman, FC Willy 2001 Bacãu - FC Politehnica II Iasi, CS Aerostar Bacãu - ACS KSE Tîrgu Secuiesc, CSM Focsani - FC Politehnica Galati.

Articol afisat de 3501 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective