Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, la Arad fãrã „vedete“

Ceahlãul, la Arad fãrã „vedete“

• Aurel Sunda are multe indisponibilitãti înaintea jocului de la Arad • Dobre, Costescu si Negoitã si-au încheiat contractele cu Ceahlãul • M.Ilie, C.Ilie si Goian sînt supendati • Multescu si Enache au fost lãsati acasã •

Ceahlãul Piatra Neamt va juca, mîine, cu UTA Arad meciul din etapa a XIX-a a Ligii I la fotbal. Chiar o victorie a echipei antrenate de Aurel Sunda în fieful arãdenilor nu ar mãri sansele galben-negrilor de a se salva de la retrogradare, avînd în vedere programul viitor al contracandidatelor UTA si Farul. Oricum, sperantele sînt minime la Ceahlãul.
„Nu stiu ce sã mai zic despre evitarea retrogradãrii în Liga a II-a. Nu cred cã mai sînt sanse. Rezultatul de miercuri (n.r. - 0-2 cu Universitatea Craiova pe propriul teren) ne-a lãsat fãrã cuvinte, dar mai ales jocul echipei“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul. Acesta a precizat cã nu s-au mai purtat discutii între jucãtori si conducãtori si cã cei din urmã vor fi prezenti la meciul de la Arad, desi supãrarea este foarte mare. „Mergem acolo sã vedem jocul. Calculele aratã, matematic, cã mai putem face ceva si sperãm cã la Arad vom cîstiga“, a mai spus Mãstãcãneanu.
Echipa a plecat ieri dimineatã spre Arad. S-a fãcut o escalã la Alba Iulia, pentru ca astãzi Ceahlãul sã ajungã în orasul echipei antrenate de Marius Lãcãtus. ÃŽn programul echipei au fost incluse si sedinte de pregãtire pe terenul divizionarei secunde din Alba Iulia. Aurel Sunda si ceilalti antrenori ai echipei pregãtesc meciul cu UTA luînd în calcul si foarte multe absente. Cãtãlin Multescu nu a mai fãcut deplasarea cu echipa la Arad, în locul sãu fiind preferat Fedorenko, fapt care s-a întîmplat si cu Ionut Enache, lãsat acasã. „Multescu nu poate fi rezervã si de aceea nu l-am luat. Un portar cu experienta sa ar trebui sã apere“, a comentat Sunda absenta fostului portar de la Jiul. Pe lîngã cei doi, vor mai lipsi Mircea Ilie, Goian si Costel Ilie, toti trei suspendati pentru cumul de cartonase galbene. „Nu conteazã dacã antrenorii vroiau sau nu sã îi mai utilizeze pe unii dintre titularii jocului cu Universitatea Craiova si la UTA, pentru cã trei dintre ei sînt suspendati. Acestora li se mai adaugã cei trei plecati - Costescu, Dobre si Negoitã - si astfel ajungem la concluzia cã trebuie sã mai joace si cei tineri. Au sansa acum sã dovedeascã cã meritã încrederea noastrã, a tuturor“, a mai spus Mãstãcãneanu. Poate cã vor fi titulari un Chiriac, un Avãdanei, un Cebotaru sau chiar Barna.
Cei de la Ceahlãul nu pot uita cã jocul rezultatelor le-a fost favorabil pînã acum. De aceea, vor urmãri cu atentie ce se întîmplã si pe alte stadioane. De exemplu, poate Craiova se va împiedica de FC National, iar Farul nu va obtine nici mãcar un punct în fieful ultimei clasate, Jiul Petrosani. Programul etapei cu numãrul 29 al Ligii I la fotbal este urmãtorul: sîmbãtã, 28.04.2007, ora 17.30, FC Vaslui - Unirea Urziceni (în direct la TELESPORT), ora 19, Universitatea Craiova - FC National Bucuresti (KANAL D), ora 20, FCU Politehnica Timisoara - Pandurii Tîrgu Jiu (TELESPORT); duminicã, 29.04 2007, ora 15.15, FC Arges Pitesti - CFR Ecomax Cluj Napoca (NATIONAL TV), ora 15.45, UTA Arad - Ceahlãul Piatra Neamt (TELESPORT), ora 17, Dinamo Bucuresti - Gloria Bistrita (ANTENA 1), ora 17, Jiul Petrosani - Farul Constanta, ora 20, Steaua Bucuresti - Otelul Galati (KANAL D); luni, 30.04 2007, ora 20.15, Rapid Bucuresti - Politehnica Iasi (NATIONAL TV).

Articol afisat de 1594 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective