Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Moldocor începe barajul pentru Liga I

Moldocor începe barajul pentru Liga I

• echipa pietreanã evolueazã astãzi la Odorheiu Secuiesc împotriva celor de la Siculum Miercurea Ciuc • ciucanii nu pot evolua în sala proprie, pentru cã aceasta nu îndeplineste conditiile cerute de FRF • meciul va fi transmis de B1TV, de la ora 11 •

Moldocor Piatra Neamt va juca, astãzi, primul meci al dublei întîlniri cu Siculum Mircurea Ciuc din cadrul barajului pentru Liga I. Echipa antrenatã de Cristi Coroamã si Gabi Bucur si-a cîstigat dreptul de participare la baraj terminînd pe locul 11 în Liga I, în timp ce situatia ciucanilor este una aparte. Regulamentul de desfãsurare a întrecerii interne spune cã douã echipe ale aceluiasi club nu pot face parte din aceeasi ligã, iar Siculum a profitat din plin de acest lucru. ACS II Odorheiu Secuiesc a terminat pe doi în clasamentul Ligii a II-a, Seria I, dar cum regulamentul nu-i permite participarea la baraj, ciucanii, care au terminat pe 3, vor întîlni Moldocorul. „Obiectivul nostru este clar: obtinerea victoriei si rãmînerea în Liga I. Nici nu ne putem gîndi la un alt obiectiv. Echipa s-a antrenat în aceste zile în Piatra Neamt si am încercat sã punem la punct cît mai multe detalii tehnico-tactice. Am luat informatii despre Siculum si conducerea clubului Izorep Tîrgu Mures, cu care au fost în aceeasi serie din Liga a II-a. Noi, însã, ne-am fãcut temele si am reusit sã obtinem si un DVD cu un meci de-al lor“, a declarat Cristi Vornicu (foto), managerul clubului Moldocor. Tehnicienii pietreni Cristi Coroamã si Gabi Bucur stiu despre adversarii lor cã alcãtuiesc o echipã omogenã care joacã de mai bine de trei ani împreunã si care intentioneazã sã dea totul pentru o promovare în Liga I. De asemenea, Siculum are în lot jucãtori maturi, foarte ambitiosi, care nu renuntã la luptã în nici un moment al jocului, indiferent care este scorul înregistrat pe tabela de marcaj. „Nu vom avea meci usor cu Siculum nici în deplasare si nici în Sala Ceahlãul. Noi vrem sã cîstigãm acolo, dar spun cu toatã convingerea cã lupta pentru un loc în Liga I în sezonul urmãtor se va termina abia dupã finalul partidei de la Piatra Neamt. Si asta indiferent de scorul cu care se va termina meciul tur“, a mai spus Vornicu. Partida dintre Siculum Miercurea-Ciuc si Moldocor Piatra Neamt se va disputa la Odorheiu Secuiesc, pentru cã ciucanii nu pot oferi, în sala proprie, conditii de joc foarte bune, care sã fie în conformitate cu cerintele Federatiei Române de Fotbal. Trebuie mentionat cã suporterii Moldocorului pot urmãri meciul în direct la televizor, astãzi, de la ora 11, pe B1TV.
Moldocor a jucat si un meci amical de la ultima partidã disputatã în sezonul regulat. Duminica trecutã, jucãtorii antrenati de Coroamã si Bucur au pierdut cu 7-4 partida cu Izorep Tîrgu Mures, grupare nou-promovatã în Liga I, care are în componentã mai multi jucãtori de lot national si este pregãtitã de selectionerul României.
Cealaltã dublã confruntare a barajului va fi între United Galati, care a terminat pe 12 în Liga I, si Olimpic 2003 Simeria.

Articol afisat de 1278 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective