Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 16 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Cetateanul“ Stefan, viitorul primar PLD?

„Cetateanul“ Stefan, viitorul primar PLD?

• liberal-democratii îl vor sustine pe Gheorghe Stefan pentru un nou mandat de edil al municipiului • „Partidul Liberal Democrat este un partid de viitor si sper sa avem aceeasi linie si sa ne mentinem demnitatea si valoarea umana“, a declarat Gheorghe Stefan •

Primarul Gheorghe Stefan continua sa se simta încorsetat de statutul alesilor locali, care nu îi permite sa îmbratiseze partidul pe care îl doreste - PLD. Cu ocazia primelor alegeri interne în organizatia municipala PLD Piatra Neamt, Gheorghe Stefan a reiterat stima si sustinerea sa pentru Traian Basescu, Theodor Stolojan si Partidul Liberal Democrat, chiar daca a facut acest lucru în calitate de „cetatean si de primar“, nu de membru cum a lasat impresia ca ar fi dorit. Edilul a atins si tema suspendarii sale din PNL, care l-a adus în postura de „spectator“ în politica, însa vede viitorul alaturi de liberal-democrati.
„Ma bucur sa ma aflu aici, sa vad ca sînteti în numar mare. Am fost un sustinator al Partidului Liberal Democrat, al presedintelui Traian Basescu si al lui Theodor Stolojan si de aceea sînt suspendat acum din PNL. Legea nu-mi permite sa ma înscriu în alt partid si din acest motiv sînt spectator în politica acum, dar îmi pot spune punctul de vedere ca si cetatean si ca primar. Am experienta în politica, însa nu destula, pentru ca niciodata nu ai destula experienta în politica. Pot sa spun însa ca trebuie întotdeauna sa încerci sa ai o linie, o demnitate, o verticalitate si sa faci ce e mai bun pentru cei care te-au ales. Lucrurile acestea nu decurg normal întotdeauna. Nu mereu cei care au fost alesi democratic au si puterea. Trebuie o noua Constitutie care sa regleze lucrurile la români. Politica se face cu voturi: cetateanul da un vot, iar tu trebuie sa vii cu raspunsuri. Adversitatea si dusmania în politica nu sînt bune. Numai oamenii slabi vad în adversarul politic un dusman si încearca sa-l elimine. Asta este o politica comunisto-kaghebista. Sa nu practicati aceste lucruri si sa mergeti pe o gîndire liberala. Partidul Liberal Democrat este un partid de viitor si sper sa avem aceeasi linie si sa ne mentinem demnitatea si valoarea umana“, le-a spus Gheorghe Stefan liberal-democratilor din sala.
Organizatia municipala Piatra Neamt a decis deja ca îsi doreste pentru anul viitor doar posturi în legislativul local, scaunul de primar fiind rezervat pentru Gheorghe Stefan, caruia i-au pregatit un carnet de membru si abia asteapta sa i-l poata înmîna fara sa sifoneze legea. „Tinta noastra este ca la alegerile locale de anul viitor sa obtinem cel putin opt mandate de consilieri locali si sa avem acelasi primar, în persoana domnului Gheorghe Stefan, care speram ca anul viitor sa fie membru deplin al PLD si împreuna sa obtinem rezultate cel putin la fel de bune ca în 2004“, a declarat Laurentiu Dulama, presedintele PLD Piatra Neamt.

Articol afisat de 1799 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gondolf00 la data 16.07.2007 03:29
Ar trebui ca doar la "spusili sau vorbili " tovarasului primar Stefan
sa te pufneasca risul ; dar din pacate risul e al luipe seama cetatenilor orasului Piatra Neamt ."sa ai o linie , o demnitate , o verticalitate si sa faci ce e mai bine pentru cei care te-au ales " Cita ipocrizie. TRadus ar fi ce e mai bine ptr. tine si gasca de fripturisti din PLD care in Piatra Neamt sunt toti incurcati in afaceri dubioase si indoielnice cu Primaria condusa de individul asta , de altfel pe banii saracului contrbuabil. Licitatii controlate si dirijate in interesul unor firme ( in spatele carora se afla "onorabile " membri din conducerea locala a acestui partid ; ex : parcarile) ) ; invirteli si aranjamente cu terenuri din proprietate publica ;toate sub indrumarea competenta a lui Stefan te duce cu gindul ca de fapt ar tebui "sa fie membru " si locatar deplin nu al PLD-ului, ci al uneia din puscariile nationale.
Ad�ugat de Tzepelica la data 16.07.2007 14:07
PLD va intra in Parlament cand va zbura porcul !
Orice asemanare intre PORC si personajul penal sustinut de catre acest partid este intamplatoare ! Bietul porc....
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective