Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Decisã sã moarã

Farmacista Mihaela V., în vîrstã de 30 de ani, din Piatra Neamt, care s-a sinucis în urmã cu douã zile, a vrut cu orice pret sã moarã. Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre medicul legist Serghei Ciuchilan din cadrul Serviciului Medicinã Legalã Neamt, care a fost prezent la locul unde a fost gãsitã moartã tînãra, ea a înghitit o cantitate extrem de mare de medicamente - 250 de tablete de Propanolol si 100 de tablete de Nitrazepam. În camera motelului unde femeia si-a pus în aplicare planul sinucigas, au fost gãsite, într-o pungã, cinci flacoane goale de Propanolol, care contin cîte 50 de tablete si 10 folii de Nitrazepam care contin cîte zece tablete. Primul produs farmaceutic actioneazã asupra inimii, avînd rolul de a scãdea frecventa activitãtii cardiace, iar cel de al doilea actioneazã asupra sistemului nervos, avînd efect sedativ si dînd somnolentã.
Necropsia efectuatã, ieri, corpului neînsufletit al farmacistei Mihaela V. a relevat cã decesul acesteia a fost cauzat de insuficienta hepaticã si renalã care s-au produs în urma intoxicãrii acute cu medicamente. Legistii au prelevat probe biologice care vor fi analizate din punct de vedere toxicologic.
„Tînãra femeie a fost hotãrîtã sã moarã. Fiind farmacistã, stia foarte clar ce efect au acele medicamente. Socant este faptul cã a înghitit o asemenea cantitate de medicamente, care putea sã omoare o herghelie întreagã de cai. Probabil a vrut sã moarã repede“, a declarat medicul legist Serghei Ciuchilan.
Corpul neînsufletit al tinerei farmaciste a fost ridicat, ieri, de familie de la Serviciul Medicinã Legalã, urmînd a fi înmormîntat mîine, 5 august.
Reamintim cã Mihaela V. a fost gãsitã moartã joi dimineatã, în camera unui motel din Piatra Neamt, situat în spatele benzinãriei „Partener Petrol“ din anexa Sarata. Descoperirea a fost fãcutã de cãtre personalul care se ocupã de curãtenie. ÃŽn camerã, tot pe pat, a fost gãsit un bilet de adio adresat în exclusivitate sotului, bilet din care reiese clar cã gestul extrem al tinerei a fost cauzat de neîntelegerile dintre cei doi.
Moartea fulgerãtoare a Mihaelei V. a socat si a impresionat, totodatã, întreaga breaslã a farmacistilor din judet si nu numai. Ca atare, acestia au decis sã strîngã o sumã mai mare de bani pe care sã îi depunã într-un cont pe numele copiilor. Sprijin financiar si sufletesc vor oferi si colegii de serviciu ai tinerei, farmacistii de la „Ardealul“. Mai mult decît atît, sotul tinerei va încasa contravaloarea unei asigurãri de viatã fãcute pe numele femeii de cãtre farmacistul Ilie Echim. „Toti angajatii mei beneficiazã de asigurãri de viatã si de pensii private, plãtite de firmã. Am vorbit cu sotul Mihaelei si l-am atentionat sã ia legãtura în timp util cu firma respectivã pentru a încasa banii pentru care s-au încheiat politele. Ca orice cuplu tînãr, cei doi au credite fãcute la bãnci, adicã datorii“, a declara farmacistul Ilie Echim, patronul farmaciilor Ardealul“.

Articol afisat de 1355 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective