Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Repatriati în sicriu

Trupurile neînsufletite ale tinerilor Teofil Mihoc si Liviu Giurgi, care au decedat într-un teribil accident în apropierea localitãtii italiene Padova, erau asteptate acasã, asearã, de întreaga suflare a satului Adjudeni. Familiile îndurerate au pregãtit toate cele necesare pentru primirea bãietilor sfîrsiti prematur, la 27, respectiv 23 de ani, printre strãini. Pãrintele paroh Aurel Istoc a precizat cã înhumarea celor douã victime va avea loc, cel mai probabil, luni, 6 august, la ora 9.30. „Este o mare tragedie care s-a abãtut peste familiile în cauzã. Sîntem pregãtiti sã facem tot ceea ce depinde de noi. ÃŽnmormîntarea va avea loc - dacã repatrierea se va face conform ultimelor informatii - luni, 6 august. De altfel, rudele tin o legãturã strînsã cu noi“, a declarat preotul paroh Aurel Istoc. Primarul comunei Tãmãseni, Ironim Andrici, a deplîns, la rîndul sãu, nenorocirea care s-a abãtut asupra familiilor celor doi tineri plecati sã-si croiascã un viitor în strãinãtate si a precizat, la fel de îndurerat ca toti membrii comunitãtii din Adjudeni, cã asteaptã aducerea acasã a trupurilor celor decedati prematur. „Pe familia Mihoc o cunosc chiar foarte bine si stiu cã au plecat în Italia sã-si aducã bãiatul. Celãlalt tînãr decedat, din cîte stiu, nu avea pãrinti. Faptul cã si-au pierdut vietile atît de tineri este o mare grozãvie. Probabil cã înmormîntarea celor doi va avea loc luni, dacã trupurile neînsufletite vor ajunge la timp, la Adjudeni“, a declarat Ironim Andrici.
Reamintim cã Teofil Mihoc si Liviu Giurgi au decedat sîmbãtã, 28 iulie, în Italia, în urma unui accident de motoscuter, în apropierea localitãtii Padova. Familiilor celor doi tineri si opinia publicã au aflat cã tragedia s-a produs dupã ce motoscuterul pe care se aflau s-a izbit violent de un stîlp aflat pe marginea soselei. Dupã identificarea celor douã victime, autoritãtile din Padova au înstiintat imediat rudele din România. Sora unuia dintre decedati a plecat luni, 30 iulie, în Italia, pentru a se ocupa de actele de repatriere a celor douã corpuri neînsufletite. Teofil Mihoc se afla la muncã în Italia de sapte ani si, în urmã cu patru luni, si-a chemat si prietenul, pe Liviu Giurgi, alãturi de care avea sã moarã în accidentul de motoscuter.

Articol afisat de 1310 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C. CALIMAC)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective