Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Cetatea si Ceahlaul II, înfrîngeri în ultimele amicale

Cetatea si Ceahlaul II, înfrîngeri în ultimele amicale

• Cetatea Tîrgu Neamt - Cetatea Suceava 0-3 • Ceahlaul II a pierdut jocul cu Willy Bacau, scor 1-3 • pentru nemteni a marcat Purica •

Sîmbata a fost ziua ultimelor partide amicale pentru Cetatea Tîrgu Neamt si Ceahlaul II Piatra Neamt, înainte de debutul în noua editie de campionat. Cele doua reprezentante ale judetului în Liga a III-a, Seria I, au jucat meciuri pe propriul teren, însa nici una dintre ele nu a reusit sa paraseasca terenul fara sa fi pierdut.
La Tîrgu Neamt, Cetatea din localitate a primit vizita unei alte formatii cu numele Cetatea, dar din Suceava. Fosta componenta a Ligii a II-a în sezonul 2006-2007, Cetatea Suceava a administrat echipei antrenate de Doru Botez o înfrîngere grea, 3-0, dar, cu toate acestea, conducerea clubului tîrgnemtean crede ca în campionat concentrarea jucatorilor va fi cu totul alta. „Nu neg faptul ca aceste înfrîngeri lovesc în moralul baietilor, dar cred ca acest moral va fi îmbunatatit dupa etapa I, cînd jucam pe teren propriu cu Juventus Falticeni. Cred ca rezultatele din amicale vor fi uitate pîna atunci si cred ca este posibil sa începem cu un succes în meciul din prima etapa“, a declarat Mihai Onu, presedintele clubului din Tîrgu Neamt. Acesta a recunoscut ca se asteapta la un numar destul de mare de spectatori la prima aparitie a echipei Cetatea în Liga a III-a dupa o pauza de 10 ani si ca acestia vor încuraja pe elevii lui Botez în tentativa lor de a cîstiga. Mihai Onu a precizat ca exista mari sanse ca jocul Cetatea Tîrgu Neamt - Juventus Falticeni sa nu aiba loc pe 24 august, asa cum este programarea initiala a Federatiei Române de Fotbal, ci pe 25 august. „Am facut cerere la FRF sa putem juca pe 25 august, tot la ora 17. Nu am primit înca un raspuns oficial, dar nu vad de ce nu ne-ar aproba cererea cei de la FRF. Oricum, nu trebuie si aprobarea celor de la Falticeni. Ei doar vor fi anuntati si se vor supune deciziei FRF“, a afirmat Mihai Onu. Acesta a mai spus ca pentru echipa sa primele trei jocuri oficiale în Liga a III-a sînt foarte importante, dar mai ales cele din etapa întîi si din etapa a III-a. „Jucam cu cei de la Falticeni si cu Leonard Pascani, pe teren propriu, si avem mare nevoie de victorii. Ar putea fi un debut de campionat perfect pentru noi, pentru ca este greu sa cîstigam la Politehnica Galati, în runda a II-a“, a mai spus Onu.
Ceahlaul II Piatra Neamt a evoluat sîmbata dimineata la Roznov cu FC Willy 2001 Bacau. Scorul final al confruntarii a fost 3-1 pentru oaspeti. Marcatorul singurului gol nemtean a fost Marian Purica, în minutul 73, cînd scorul era deja 0-3. Ceahlaul II a încheiat, astfel, seria de partide amicale din vara lui 2007 si va juca vineri, 24 august, la FCM II Bacau. „Va fi un meci al orgoliilor si ne asteptam la un duel extrem de dificil pe care îl vom aborda la victorie“, a declarat Toader Stet, antrenorul Ceahlaului II.
FOTO: Mihai Onu, presedintele clubului Cetatea Tîrgu Neamt

Articol afisat de 1230 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective