Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Mazilit“ de ex-inspectorul general Drexler, repus pe functie

• la un an jumatate dupa ce a fost demis de conducerea Inspectoratului, Constantin Vernica e, din nou, director la Palatul Copiilor

Profesorul Constantin Vernica a fost reîncadrat pe functia de director al Palatului Copiilor, dupa ce fusese demis în „era“ Drexler. El a fost numit cu delegatie, pîna în iunie 2008, fiind pusa în aplicare o hotarîre a Curtii de Apel Bacau. Profesorul Petre Coserea, care l-a înlocuit în functie pe Constantin Vernica, se va întoarce la catedra, la Liceul cu Program Sportiv. „Am fost reîncadrat pe aceeasi functie, cu delegatie pîna în iunie 2008. S-a pus astfel în aplicare o decizie a Curtii de Apel Bacau“, a declarat Constantin Vernica.
Pe 6 martie 2006, profesorul Constantin Vernica a fost demis din functia avuta la Palatului Copiilor, dupa de 35 de ani de catedra, cu calificative de „Foarte Bine“, salarii si gradatii de merit. ÃŽn momentul demiterii, el venea dupa patru ani de sefie la Palatul Copiilor, unde a realizat, împreuna cu colectivul institutiei, lucruri deosebite. Constantin Vernica nu se afla atunci la prima „experienta“ de acest gen. Pe 21 iulie 2005, fusese demis de catre Inspectoratul Scolar Neamt în urma unei anonime, dar, pentru ca acuzele nu s-au confirmat, a fost repus în drepturi pe 27 septembrie 2005, printr-o decizie a Ministerului Educatiei. Fireste, nu a putut uita aceasta „experienta“: „Am simtit prezenta Inspectoratului Scolar ca pe o menghina care mi-a strîns sufletul si mintea, desfasurîndu-mi activitatea de profesor si manager într-o stare tensionata, care m-a obosit si speriat. Dar, fiind o persoana puternica, gîndind pozitiv si optimist, am reusit sa-mi mobilizez toate resursele, în asa fel încît personalul de la Palatul Copiilor sa nu simta acest lucru, iar activitatea sa se desfasoare normal“, preciza, într-o discutie purtata la finele anului trecut, profesorul Constantin Vernica.

Articol afisat de 1917 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de ion coposu la data 11.09.2007 09:43
Inceput sau sfirsit
Cine l-a repus in functie pe domnul Vernica? Doamna Botez, domnul Draganescu? cei care l-au inspectat si l-au ultra inspectat! sau domnul Grigorescu- cel care slujeste cu abnegatie pe orice fel de sef, numai a invatamintului nu! Este bine ca s-a intimplat si acum, dupa un an si jumatate, dar cu ce pret, cu ce nervi si nopti nedormite, emotii, stres! In timp ce altii isi cautau dreptatea prin tribunale , mass-media locala, altii erau si sunt inca inspectori cautand sa serveasca cu multa umilinta pe noul sef, dupa ce au servit fara cricnire gindirea bolnava a sefului din acea perioada.Drexler nu putea sa faca raul care l-a facut fara slujitorii, râmele, care doreau sa-si pastreze functiile cu orice pret. In ISJ cand se va mai pune valoarea la locul ei?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective