Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Internaþionale 11 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
La 6 ani de la atentatele din New York: Americanii rîd de Ben Laden

La 6 ani de la atentatele din New York: Americanii rîd de Ben Laden

• „Este un fugar într-o grota, care nu are practic nici o putere“, a declarat consilierul presedintelui SUA

Liderul retelei teroriste Osama Ben Laden este practic fara putere si nu poate actiona altfel decît difuzînd mesaje video, a declarat consilierul presedintelui american George W. Bush pentru securitate interna, Fran Townsend, informeaza Reuters.
Într-un interviu acordat CNN, Fran Townsend a afirmat ca expertii americani studiaza noua înregistrare video cu Osama Ben Laden, prima în trei ani de zile, pentru a gasi indicii în legatura cu starea sa de sanatate sau locul în care acesta s-ar putea afla, precum si eventuale mesaje secrete continute de caseta.
Oficialul american a afirmat ca nu exista nici un semn al unui atac iminent.
„Este un fugar într-o grota, care nu are practic nici o putere în afara capacitatii sale de a transmite astfel de mesaje“, a precizat Townsend pentru emisiunea „Late Edition“ la CNN. „Este o propaganda. Din experienta noastra, nu l-am vazut niciodata pe Ben Laden sa se foloseasca de o caseta pentru a declansa activitati operationale“, a adaugat ea.
Osama Ben Laden si-a facut din nou aparitia vineri într-o înregistrare video, înainte de împlinirea a sase ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 din SUA.
Firma IntelCenter, specializata în monitorizarea activitatilor teroriste, a afirmat ca detine anumite informatii potrivit carora un al doilea mesaj al lui Ben Laden va fi dat publicitatii în saptamînile ce vor urma.

Articol afisat de 1480 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de constanta la data 12.09.2007 15:26
Fuga in Egipt (1)
Declaratiile unor demnitari americani dovedesc, inca o data, cat de superficial trateaza 'traditionalismul' si spiritul propriu al fiecarei natiuni. Imixtiunea in sufletul si modul de viata al acestor popoare, chiar daca se face sub obladuirea Drepturilor omului (bineinteles dicatata de americani si nerespectata nici macar de ei!), este, in mod categoric, violenta si, prin urmare, genereaza violenta. Sau poate genera! Este posibil ca Ben Laden sa-si dea seama ca lupta cu 'morile de vant', ca dorinta ca poporul lui sa-si faca singur legile dupa care sa se conduca, sa concureze si sa contribuie la civilizatia (!) mondiala prin cultura si traditiile lui este inutila. De ce ar mai darama o casa mica sau mare daca vede ca Casa Neagra nu intelege nimic? A ucide fara sens, e incalificabil! Ce s-a intamplat in 11 sept cu Gemenii era un avertisment si un semnal: VEDETI CA SI PUTEM FI CA VOI, VA PUTEM UCIDE FRATI, PRIETENI CA VICTIME COLATERALE!
Ad�ugat de constanta la data 12.09.2007 15:27
Fuga in Egipt (2)
Reactia Casei Negre a fost alta: si-a aratat incisivii (ca are!), a iesit din bush-uri si A UCIS! Puneti-va in locul celui care a pierdut pe cineva drag intr-un BOMBARDAMENT de la mare inaltime! Stiti ce a fost! Explodau ecranele televizoarelor de incendii ONLINE! Frumos, nu?! Acolo, jos, erau VICTIMILE COLATERALE, evident NEIMPORTANTE!!! Ce vina avea Abdulah ca era irakian? Ce vina avea poporul irakian ca a ales un om care-si iubea poporul, traditia (si, poate prea mult pe sine!)? Cand sabia a fost ridicata, cand securea razboiului a fost dezgropata, momentele de 'liniste' sunt cele mai periculoase! Sa le dea Dumnezeu (si Alah) minte, intelepciune, rabdare si intelegere tuturor! Altfel, vom suferi cu totii!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective