Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Etapa intermediara pentru divizionarele C

• Cetatea Tîrgu Neamt va juca în deplasare la FC Braila • Ceahlaul II si Laminorul vor primi vizitele echipelor Cetatea Suceava, respectiv, FCM II Bacau •

Cetatea Tîrgu Neamt, Ceahlaul II Piatra Neamt si Laminorul Roman vor juca astazi în etapa a IV-a a Ligii a III-a, Seria I. Sortii au vrut ca în runda intermediara de astazi, prima a campionatului, Cetatea Tîrgu Neamt, ocupanta locul 6 în clasamentului seriei, sa se deplaseze la FC Braila, echipa retrogradata din „B“, dar clasata în prezent pe locul 18, cu trei înfrîngeri consecutive. Celelalte doua echipe nemtene vor juca pe terenuri proprii. Ceahlaul II Piatra Neamt va primi pe Cetatea Suceava, liderul ierarhiei în serie, iar la Laminorul Roman va ajunge FCM II Bacau.
Cetatea Tîrgu Neamt va poposi la FC Braila cu gîndul de a lega doua meciuri cu rezultate pozitive, dupa ce în etapa a III-a, sîmbata pe propriul teren, a trecut cu 2-1 de Leonard Pascani. Victoria a venit în urma „dublei“ lui Dascalescu, iar Cetatea a îndeplinit astfel visul lui Mihai Onu, presedintele clubului tîrgnemtean, de dinainte de campionat, cînd a zis ca vrea doua victorii în primele trei etape. „Baietii au dat totul pe teren, pe o vreme foarte friguroasa si foarte urîta. A plouat mult, asa ca a fost greu sa le cer baietilor sa respecte unele detalii tehnice. Am avut si noroc“, a declarat Doru Botez, antrenorul principal de la Cetatea Tîrgu Neamt. Ceahlaul II Piatra Neamt a pierdut vinerea trecuta jocul de la Pambac Bacau, scor 0-1. Rezultatul de pe tabela de marcaj a fost stabilit de reusita din minutul 43 a lui Bolfa, desi pentru Ceahlaul II au jucat Ayza, Hamza, Golban, Banuta, Vitelaru sau Iftime. Pietrenii au suferit mult la capitolul omogenitate, iar plusul de organizare a jocului din partea gazdelor s-a simtit pe durata celor 90 de minute de joc.
Programul complet al jocurilor din etapa a IV-a a Ligii a III-a, Seria I, este urmatorul: Otelul II Galati - Raraul Cîmpulung Moldovenesc, Leonard Pascani - Politehnica Galati, Juventus Falticeni - Politehnica II Iasi, Laminorul Roman - FCM II Bacau, Willy Bacau -Pambac Bacau, CFR Pascani - Bujorul Tîrgu Bujor, Ceahlaul II Piatra Neamt - Cetatea Suceava, Aerostar Bacau - FC Bîrlad, FC Braila - Cetatea Tîrgu Neamt.

Articol afisat de 1279 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective