Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Regionale 27 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
De ce e ministrul Pacuraru în vizorul DNA?

De ce e ministrul Pacuraru în vizorul DNA?

• el ar fi intervenit la Gorj, pentru a directiona contracte pe bani publici pentru o firma a fiului sau

Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a intrat în vizorul DNA pentru ca ar fi intervenit la Gorj pentru a directiona contracte pe bani publici pentru o firma a fiului sau, Intratest. Demersul ministrului ar fi avut loc dupa ce Pacuraru ar fi cedat unei cereri a presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, de a sprijini numirea în functii politice a anumitor persoane. Dezvaluirile survin dupa ce Morega a admis, marti, la Realitatea TV ca a discutat cu ministrul. Liderul PNL Gorj a respins însa posibilitatea invocata luni seara de Pacuraru, la emisiunea „100%“. Anume ca dosarul de la DNA ar putea avea legatura cu cererea liberalului doljean de a-l numi pe deputatul Pantelimon Manta într-o functie de conducere. DNA l-a luat în vizor pe Pacuraru dupa ce ministrul l-ar fi rugat pe Morega sa intervina pe lînga sefii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si complexurilor energetice Turceni si Rovinari, astfel încît acestea sa acorde contracte firmei Intratest, detinuta de Mihnea Pacuraru, fiul ministrului. Intratest a fost înfiintata la doar doua luni dupa numirea lui Paul Pacuraru în functie, mai precis la 20 iunie. Dosarul DNA a aparut „din întîmplare“, pe baza unor informatii obtinute de SRI, care asculta telefoanele liderului PNL Gorj. Procurorii au descoperit astfel doua convorbiri în care ministrul Muncii îl ruga pe Morega sa-l prezinte pe Pacuraru junior directorului de la Complexul energetic Rovinari. Potrivit altor surse, familia Pacuraru ar fi primit favoruri din partea lui Morega dupa ce ministrul ar fi cedat rugamintii acestuia de a-l primi în PNL pe deputatul Pantelimon Manta, care demisionase din Partidul Conservator.
Marti seara, în cadrul emisiunii „Stirea Zilei“ de pe Antena 3, ministrul Muncii a dezmintit, din nou, ca ar fi implicat în vreun act de coruptie. ÃŽn prealabil, la Realitatea TV, Dan Ilie Morega a negat ca întreaga poveste ar avea legatura cu Pantelimon Manta.
„Domnul Manta a fost acceptat de organizatia judeteana, dar si de biroul central al PNL, deci este un om care a fost dorit de partid“, a explicat Morega, adaugînd ca nu era nevoie de interventia nimanui pentru acceptarea acestuia.
Luni seara, la emisiunea „100%“ cu Robert Turcescu, ministrul Pacuraru declarase ca Dan Ilie Morega l-a sunat în mod repetat sa-l roage sa puna în functii anumite persoane apropiate, dar ca nu ar fi raspuns la aceste solicitari.

Articol afisat de 1275 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective