Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Regionale 27 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PE SCURT

Se scumpeste pîinea

Pîinea se scumpeste din nou, desi de o luna dam mai multi bani pe ea. Majorarea este de aceasta data cu 10%. Producatorii spun ca scumpirea va avea loc pîna la sfîrsitul acestui an. Ceea ce înseamna ca o pîine pe care astazi o cumparam cu 7.000 de lei vechi va fi, pîna la sfîrsitul anului, 8.000 de lei vechi. Motivul acestei majorari este, spun producatorii, seceta din vara care acum îsi face simtite efectele. Si producatorii de carne, dar si cei din industria laptelui au anuntat scumpiri în perioada urmatoare

Senatorii au limuzine noi

Noile limuzine ale senatorilor au sosit. 20, din cele 41 comandate, sînt deja parcate în garajul Parlamentului. Niste bijuterii pe roti dedicate membrilor Biroului Permanent si liderilor grupurilor parlamentare. Deocamdata, alesii nu se pot atinge de ele. Doar le pot admira de la distanta, pîna în octombrie, cînd vor fi folosite mai întîi la o reuniune a Senatelor din Europa. Chiar si asa, masinile de lux ale alesilor atrag toate privirile. Dotarile sînt de ultima generatie iar, pentru toate, contribuabilul român a scos din buzunar nu mai putin de 1,5 milioane de euro.

Mantale se judeca cu Guvernul

Curtea de Apel a judecat ieri primul termen în procesul intentat de fostul prefect al capitalei împotriva Guvernului. Mioara Mantale a atacat în instanta hotarîrea de guvern prin care era înlocuita din functia de prefect al Capitalei, pe 28 august, dupa doi ani si jumatate de mandat. În locul ei a fost numit adjunctul ei, Catalin Deaconescu. Mantale a precizat ca nu a fost informata nici în privinta deciziei de înlocuire din functie, si nici în ceea ce priveste motivele acestei hotarîri. Fostul prefect cere acum nu doar suspendarea, ci si anularea actului prin care a fost înlocuita.

Ultima zi pentru Bruxelles

26 septembrie a fost ultima zi în care au putut fi depuse listele de candidati pentru alegerile europarlamentare. Pîna acum si-au depus listele PNL, PD, PLD, PNT-CD, PNG si Partidul Verde. UDMR, PSD, PRM si PC au depus listele ieri la Biroul Electoral Central. În aceeasi zi, s-au stabilit si timpii de antena pentru fiecare partid sau candidat independent. Contestatiile vor fi rezolvate pîna pe 10 octombrie, iar pîna pe 18 octombrie, prefectii, presedintii de consilii judetene si primarul general al Capitalei trebuie sa asigure sediile si dotarea birourilor electorale. Alegerile pentru Parlamentul European sînt programate pe 25 noiembrie. Buletinele de vot trebuie sa fie gata cu doua saptamîni înainte de scrutin.

Articol afisat de 1231 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective