Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Braconier prins de politistii de la... Circulatie

Daniel F., de 33 de ani, din Piatra Soimului, este cercetat pentru braconaj, dupã ce a fost prins în timp ce transporta 9 iepuri de cîmp pe care îi vînase ilegal. Tînãrul se deplasa sîmbãtã, 20 octombrie, în jurul orei 23.45, cu o autoutilitarã cînd a fost oprit, pentru un control de rutinã, de un echipaj al Politiei Rutiere. În urma verificãrilor efectuate, politistii au gãsit în masinã urechiatii, o armã de vînãtoare marca IJ, un tub de cartus nefolosit si o lanternã. Cercetãrile au arãtat cã el a mers sîmbãtã searã în zona Lunca, din comuna Piatra Soimului, unde a braconat cei 9 iepuri. S-a luat mãsura ridicãrii armei de vînãtoare si confiscãrii celor 9 animale împuscate. D.M.

A plecat la joacã si a dispãrut

Un pusti, de 13 ani, din Gherãiesti, a fost dat dispãrut de cãtre mama sa, sîmbãtã, 20 octombrie, dupã ce a iesit la joacã si a nu a mai revenit la domiciliu. Cum adolescentul era cunoscut cu afectiuni medicale, politistii au demarat o actiune de cãutare. Dupã mai bine de 24 de ore, bãiatul a fost gãsit pe marginea DN 2, în localitatea Tetcani, în timp ce fãcea semn cu mîna autoturismelor pentru a fi luat la ocazie. Claudiu C., din comuna Gherãiesti, care aflase cã politistii din comunã cautã un minor dispãrut de la domiciliu, a oprit autoturismul si l-a luat pe copil. Acesta a fost dus la Postul de Politie unde a povestit cã s-a plimbat pe cîmpurile din Gherãiesti, iar cînd s-a hotarît sã meargã acasã, s-a rãtãcit. D.M.

Razie în oborul din Roznov

Sîmbãtã dimineatã, 14 lucrãtori din cadrul Politiei Roznov, împreunã cu 5 jandarmi, au efectuat o razie în piata si bazarul din oras. Cu aceastã ocazie, au fost legitimate 48 de persoane si controlate 17 autoturisme. Au fost aplicate 22 de sanctiuni contraventionale, valoarea totalã a amenzilor fiind de 18.240 lei. De asemenea, a fost ridicatã în vederea confiscãrii cantitatea de 122,5 kilograme carne, în valoare de aproximativ 1.220 lei. Constantin P., de 45 de ani, din Zãnesti, Elena B, de 42 de ani, Cristina B., de 39 de ani, ambele din comuna Ghigoiesti, si Cristian P., de 38 de ani, din Borlesti, au fost prinsi în timp ce comercializau carne, în conditii improprii si fãrã a detine documente de provenientã a mãrfii. Toti au fost amendati si au rãmas fãrã marfã, aceasta fiind confiscatã. La sfîrsitul actiunii, politistii au întocmit o informare cãtre Directia Sanitar-Veterinarã cu privire la conditiile improprii de desfãsurare a activitãtilor de comert în Piata Agro-alimentarã Roznov.

Articol afisat de 1672 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.M.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective