Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Contre pe „surprize“ în politica romascanã

• senatorul Ioan Chelaru crede cã depãsirea pragului electoral de cãtre PC la euroalegeri ar fi o „surprizã istoricã“ • „surprizã a fost si în 2004, cînd PC a obtinut trei locuri de consilier la Roman“, a replicat seful conservatorilor romascani, Sorin Cazan •

Politicienii din Roman promit „surprize“ la alegerile pentru Parlamentul European si încã nici nu a început, cel putin nu oficial, campania electoralã. Ioan Chelaru, senator de Neamt, presedintele PSD Roman, este de pãrere cã formatiunea politicã pe care o reprezintã este singura care vine în fata electorilor cu un candidat romascan la alegerile din 25 noiembrie, în persoana lui Alin Antochi, situat pe locul 20 în listã. „Sîntem singurul partid care ne prezentãm la europarlamentare cu un candidat din Roman. Dupã cum stiti, celelalte formatiuni politice au candidati din Piatra Neamt“, a declarat Ioan Chelaru. Reamintindu-si cã Romanul mai are pe cineva pe listele pentru euroalegeri, în persoana conservatorului Sorin Dumitru Cazan, situat pe locul 27, senatorul PSD a afirmat cã nu îl luase în seamã, si nici partidul din care face parte. „Cînd am afirmat asta, mã refeream la partidele «serioase», ceea ce nu se poate spune despre conservatori. Ar fi cea mai mare surprizã a acestor alegeri dacã PC ar depãsi pragul electoral, cei 5%, faptul ar rãmîne înscris în istorie“, a mai declarat parlamentarul. La aceste comentarii acide, presedintele PC Roman, Sorin Dumitru Cazan, a replicat cã PC este un partid care a mai fãcut surpize, cel putin la Roman, si va mai face si la urmãtoarele tururi de scrutin. „Asa se spunea si la alegerile locale din 2004, dar s-a vãzut cã am reusit sã obtinem trei locuri de consilier local. Pot sã vã asigur cã asta se va întîmpla si la localele din 2008, cînd vã promit cã Romanul va avea primar conservator“, a declarat Sorin Cazan. Cît despre alegerile pentru Parlamentul European, consilierul Cazan a spus cã, în Neamt, la acest capitol PC stã mult mai bine decît PSD, deoarece senatoarea Silvia Ciornei este pe locul patru în liste, cu sanse mult mai mari de fi aleasã decît candidatii altor formatiuni politice. Asa cã nu ar trebui sã fie nimeni mirat dacã PC va avea un europarlamentar din Neamt, iar PSD si altii nu, crede liderul conservator. ÃŽn final, seful PC Roman a adãugat cã ceea ce pentru altii poate pãrea acum o surprizã, pentru PC este o realitate care va iesi la luminã dupã confruntarea de la urne.

Articol afisat de 1440 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Valeriu MUSAT)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Mos_Tautu la data 22.10.2007 11:46
PNL+PIN=LOVE
PNL+PIN=LOVE

In momentul cand divortul de adevar a Ziarului Ziua a survenit si cand Mogulul de presa SRS si oligarhul patron al ziarului au decis ca nimic care seamana opozitie la minciunile,insultele si lipsa de har al ziaristilor platiti si care s-au debarasat de constiinta morala fostul cotidian de tinuta a plonjat in abisul unei politici de partid oligarhic.

De acum nu vor scrie decat cei platiti de Mogul si care sunt gata asi vinde constiinta.

Voi continua sa postez,vor continua sa ma centureze dar apoi totul voi posta pe zecile de forumuri si grupuri de discutie,cu mentiunea,CENZURAT PE FORUMUL SI ZIARUL ZIUA.

Iata ce vroiam sa scriu:

Aventurierii de la PIN dupa ce au sarit cu parasuta,dupa ce ca Chiuariu s-au ocupat de dosare,l-au insultat pe dl.Basescu ca si dl.Tariceanu si ai lui tovarasi au scos acum alta nasbatie:pensie minima garantata.

De fapt zelul lor este de a fi luati in seama de Fractiunea oligarhica a PNL care si ei se ocupa tot cu pomeni electorale.

Dar cum pensie minima garantata,poate venit minim garantat,ajutor social minim garantat.

Dar a deveni pensionar,cu ori ce pensie este un drept obtinut p
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective