Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Mã iubeste femeile“, de 8 Martie

• trupa Holograf va concerta pe 6 martie, la Casa de Culturã • spectacolul dedicat doamnelor din Piatra Neamt va începe cu un recital Mihai Mãrgineanu • intrarea va fi liberã •

Doamnele si domnisoarele din Piatra Neamt primesc în dar de ziua lor un concert de zile mari: Holograf si Mãrgineanu. Oficialii pietreni au reusit sã ajungã la întelegere cu bãietii lui Dan Bittman pentru concertul dedicat zilei femeii si au suplimentat oferta si cu binecunoscutul autor al hit-ului „Mã iubeste femeile...“. Nu s-a putut însã chiar pe 8 martie, asa cã ziua femeii vine mai devreme la Piatra Neamt. „Trupa Holograf va concerta pe 6 martie, la Casa de Culturã. Spectacolul va începe la ora 19, iar în deschiderea celor de la Holograf va cînta Mihai Mãrgineanu. Intrarea va fi liberã. Prin acest concert, dorim sã marcãm cum se cuvine ziua de 8 Martie si sã fim alãturi de doamnele si domnisoarele din municipiu. Este darul la care s-au gîndit primãria si consiliul local, la initiativa primarului Gheorghe Stefan“, a declarat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al Primãriei Piatra Neamt. Precedenta vizitã a trupei Holograf la Piatra Neamt a avut loc la sfîrsitul lunii mai 2007, cînd bãietii erau în turneu de promovare a albumului „Taina“. Atunci au venit pe cont propriu, beneficiind de sprijinul autoritãtilor locale doar în privinta aprobãrii concertului, dat fiind cã s-a desfãsurat în centrul orasului, în fata Teatrului Tineretului. Mihai Mãrgineanu este, la fel, un favorit al concertelor organizate de Primãria Piatra Neamt. Si el a vãzut orasul ultima datã tot vara trecutã, chiar de zilele tîrgului, cînd a sustinut un recital pe dealul Cîrloman.
Cum numai mîine nu-i poimîine, oficialii pietreni au început deja sã pregãteascã detaliile tehnice ale spectacolului, inclusiv partea financiarã. E drept, sînt ajutati si de faptul cã joi, pe 14 februarie, consilierii locali sînt chemati la sedintã sã aprobe bugetul pe anul acesta, prilej cu care se pot aloca fondurile necesare concertului. Pe lîngã show-ul dedicat femeilor, cei din primãrie vor organiza si cîteva concursuri menite sã le aducã doamnelor si domnisoarelor premii consistente. În aceste zile, se coace un parteneriat municipalitate - Anna Spa, astfel încît cîstigãtoarele sã fie premiate în ore si servicii oferite de fosta baie comunalã: masaj, saunã si tot soiul de tratamente cosmetice si de înfrumusetare.

Articol afisat de 2801 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de dora78 la data 12.02.2008 12:34
eleganta si profesionalism vs. marlanie si improvizatie
Formatia Holograf va ajunge cu siguranta la inimile femeilor, pentru ca membrii sunt niste muzicieni talentati... In schimb Margineanu va veni din nou sa ne "unga" cu niste versuri soioase si invechite... probabil singurele lui amintiri din studentie... Pacat! Dar la asa reprezentanti locali, asa gusturi! Ha!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective