Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 31 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Forminte, încrezãtor în noul Ceahlãul

• cãpitanul Alexandru Forminte crede cã Ceahlãul are un program bun în startul campionatului • „am încredere cã va creste unitatea de grup si vom fi prieteni în teren si în afara acestuia“, a mai spus Forminte • astãzi, Ceahlãul joacã un amical cu CFR Timisoara •

Alexandru Forminte a redevenit cãpitanul echipei Ceahlãul Piatra Neamt odatã cu despãrtirea de mai multi jucãtori în vara acestui an. La nici 26 de ani este unul dintre cei mai în vîrstã jucãtori ai Ceahlãului, însã se simte tînãr alãturi de noii sãi colegi transferati pentru a aduce „sînge proaspãt“ echipei. „Cel mai important este sã fim un grup unit, o familie si pentru asta i-am primit excelent pe noii veniti, chiar dacã sînt tineri, nu departe de juniorat. S-au integrat, muncesc si sîntem toti optimisti pentru ceea ce urmeazã în campionat. Sîntem constienti cã nu ne asteaptã un sezon usor“, a precizat cãpitanul galben-negrilor.
ÃŽn ceea ce priveste cantonamentul care tocmai s-a încheiat la Tîrgu Neamt, jucãtorul nu neagã cã a fost greu, dar cã rezultatele sînt dintre cele dorite. „S-a muncit din greu ce-i drept, dar s-a acumulat mai ales din punct de vedere fizic. Am lucrat si la omogenizare si cred cã sîntem pe drumul cel bun. Au fost si meciuri amicale, asa cã am avut de treabã“, a mai spus Forminte. Jucãtorul asteaptã în continuare programul de meciuri amicale pregãtit pînã la debutul în noul campionat. Primul joc de verificare va fi chiar astã searã, de la ora 19, cu CFR Timisoara, divizionarã secundã nou-promovatã în acest esalon fotbalistic si preluatã de Iulian Capeti, cel care în urmã cu cîteva luni negocia cumpãrarea Ceahlãului. Jocul de astãzi va fi dublat de triunghiularul de sîmbãtã, ora 11, cu CFR Timisoara si Cetatea Suceava, fiecare meci urmînd a se disputa pe durata a 60 de minute.
Forminte crede cã programul primelor 5 etape ale Ligii a II-a, Seria I, este unul foarte bun pentru Ceahlãul. Acesta considerã cã înregistrarea unor rezultate pozitive în primele meciuri poate da încredere jucãtorilor. „Nu vor fi meciuri usoare, însã vom merge la victorie peste tot. Mai întîi jucãm la Aerostar, apoi douã meciuri acasã, ceea ce poate însemna un avantaj, dacã stim sã profitãm de program“, a comentat cãpitanul pietrean.
Programul complet al turului pentru galben-negri este urmãtorul: 1. Aerostar Bacãu - Ceahlãul; 2. Ceahlãul - FCM Cîmpina; 3. Ceahlãul - Progresul Bucuresti; 4. Delta Tulcea - Ceahlãul; 5. Ceahlãul - Concordia Chiajna; 6. Petrolul Ploiesti - Ceahlãul; 7. Ceahlãul - Forex Brasov; 8. FC Botosani - Ceahlãul; 9. Ceahlãul - FCM Botosani; 10. Sportul Studentesc - Ceahlãul; 11. Ceahlãul - FC Snagov; 12. Cetatea Suceava - Ceahlãul; 13. Ceahlãul - Dunãrea Giurgiu; 14. Prefabricate Modelu - Ceahlãul; 15. Ceahlãul - CS Buftea; 16. CSM Ploiesti - Ceahlãul; 17. Ceahlãul - Dinamo II Bucuresti.

Articol afisat de 1534 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective