Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Culitã Tãrîtã, un candidat puternic la parlamentare

• Culitã Tãrîtã a fost desemnat sã candideze la deputãtie din partea PSD pe colegiul Roznov • Ioan Munteanu e singurul pesedist care se vrea deputat pe colegiul 5 • Dan Constantin vrea sã fie senator, dar e posibil sã se batã cu colegul Ioan Bivolaru • poimîine se vor alege persoanele potrivite pentru colegiul 8 la Camera Deputatilor, printre înscrisi fiind si fostul deputat Iulian Tocu • Iulian Iancu va candida pe colegiul 6, care cuprinde comunele din centrul judetului, iar pe 7, Tîrgu Neamt si împrejurimi, amator ar fi Emil Creangã •

Social-democratii nemteni si-au mai adãugat cîteva nume sonore în panoplia celor cu care vor defila la alegerile parlamentare din toamnã. Dupã Alin Antochi care vîneazã deputãtia pe colegiul Roman si Ioan Chelaru care vrea un nou mandat de senator pe colegiul 2 (Roman si împrejurimi), PSD Neamt si-a desemnat candidatul cu care vîneazã deputãtia în toamnã pentru colegiul 3 - Roznov, Borlesti, Cîndesti, Costisa, Dochia, Mãrgineni, Piatra Soimului, Podoleni, Rediu, Români, Moldoveni, Tazlãu si Zãnesti.
Culitã Tãrîtã, presedintele holdingului TCE 3 Brazi si fost deputat nemtean, s-a angajat sã ia mandatul „sutã la sutã“, pentru a „contrabalansa puterea în spectrul politic din Neamt, în special pe agriculturã“. Culitã Tãrîtã a precizat cã vrea sã aducã nemtenilor din colegiul 3 aceleasi realizãri pe care le-a avut în agriculturã în ultimii patru ani. Tot ieri s-a decis si pesedistul care sã candideze pentru un mandat pe colegiul 5. Singur doritor, Ioan Munteanu va încerca la toamnã sã devinã deputat de Bîra, Boghicea, Bozieni, Cordun, Doljesti, Gîdinti, Gherãiesti, Icusesti, Oniceni, Pîncesti, Poienari, Sagna, Sãbãoani, Stãnita, Tãmãseni si Valea Ursului. Poimîine se vor alege persoanele potrivite pentru colegiul 8 la Camera Deputatilor (printre cei înscrisi în cursã fiind si fostul deputat Iulian Tocu) si colegiul 3 la Senat, unde concurenti sînt Dan Constantin „aproape sigur“ si Ioan Bivolaru „probabil, dar nu sigur“. Iulian Iancu, actual deputat PSD de Neamt, s-a hotãrît pentru un nou mandat si vrea sã-l obtinã de pe colegiul 6, care cuprinde comunele din centrul judetului. Pentru colegiul 7, Tîrgu Neamt si împrejurimi, ar fi amator Emil Creangã. „Sper ca pînã la finele lui august - începutul lui septembrie sã avem nominalizãrile încheiate 80-90-100%“, a spus Ioan Munteanu, seful PSD Neamt, adãugînd cã dupã nominalizare candidatii vor începe sã-si facã imagine dupã dorinta si putinta fiecãruia. Munteanu zice cã partidul va finanta doar campania la nivel judetean, pentru întreg PSD, nu va sprijini financiar un candidat sau altul. Liderul social-democrat a mentionat si cã oferta rãmîne sub rezerva unor schimbãri care ar putea apãrea din cauza aliantei cu Partidul Conservator. Protocolul semnat la centru zice de 28 de mandate pentru PC la nivel de tarã, dar Ioan Munteanu spune cã repartitia s-a fãcut în functie de rezultatele conservatorilor la locale. „La Neamt n-a fost luat în discutie nici un mandat, dar este posibil ca peste o sãptãmînã sã ni se spunã cã va participa cineva de la PC. Oricum, eu consider cã la noi PC are loc doar unde se vede bine presa scrisã si vizualã, cum e Piatra Neamt“, a precizat Ioan Munteanu.

Articol afisat de 1920 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de mickey999 la data 21.08.2008 03:32
Cita politichie dom'le
Monstrul interstelar Zao-Zao se intoarce!
Nu mai merg afacerile bine ne'a Culitza?
Lasa coane Culitza ca atita timp cit sint prosti in tzara romaneasca ai sigur un loc asigurat pe undeva prin politichia asta bat-o dumnezeu s-o bata ca tare mult te-a mai suparat !
Ad�ugat de gyovy la data 21.08.2008 12:34
Dati-va seama cat de prosti ne cred!
Uite cum au reactivat toate leprele si toti mafiotii astia care au rupt lumea in doua prin jafurile pe care le-au facut! Si acum ni-i prezinta de parca sunt cazuti din luna.In loc sa stea la puscarie toti ordinarii astia,ei vin zambitori,fac din banii furati de la noi o mare campanie electorala, apoi ne dau inca patru ani lectii de democratie din parlament, in timp ce averile lor se inzecesc. Gata! Nu mai cred in nimic in tara asta. Al dracu safie ala care se duce sa voteze gherilele astea mafiote. Oare ce ne poate spune culita sau tocu in campanie. Cu ce dracu mai pot ei prosti lumea? Cazurile extreme genereaza consecinte extreme. Poate se gaseste cineva prin comunele in care se duc sa-i linseze. PE EI!!!!!!!!!!!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective