Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 21 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Laminorul merge la Bacãu cu cinci noutãti în lot

Laminorul Roman va avea vineri, 22 august de la ora 18, primul examen serios din noul campionat, deoarece urmeazã sã dea piept, în deplasare, cu Pambac Bacãu, o echipã ce cocheteazã de ani buni cu primele locuri ale seriei I a Ligii a III-a. Moralul tevarilor este bun dupã victoria concludentã în fata celor de la CFR Pascani. Sperantele suporterilor cresc în conditiile în care este probabil ca antrenorul Costel Enache sã înceapã în linii mari cu aceeasi jucãtori care sezonul trecut au luat sase puncte din tot atîtea posibile bãcãuanilor. Dar nici Pambac nu a început rãu acest sezon, luînd trei puncte mari pe terenul unei echipe incomode, Ceahlãul II, dupã o victorie la limitã, cu 1-0. Laminorul si-a întãrit compartimentul defensiv prin aducerea a doi fundasi si a unui portar. Venirea juniorului Dorin Negrii nu este sigurã, ceea ce i-a determinat pe tevari sã înceapã cãutãrile pentru un alt portar pe care l-au si gãsit. Este vorba de Corneliu Zaharie, în vîrstã de 19 ani, ultimul club pentru care a evoluat fiind Juventus Fãlticeni, ocupanta locului sapte în editia trecutã de campionat. Alte noutãti sînt reprezentate de fostii jucãtori ai CS FC Moinesti, fundasul în vîrstã de 23 de ani, Marin Tantos si mijlocasul Adrian Burghelea, de 24, ambii jucãtori de bandã dreaptã. Acestora li se adaugã Sorin Marin, un fundas central de 23 de ani, care provine de la echipa secundã a Politehnicii Iasi, a cincea clasatã în editia 2007-2008 a Ligii a III-a. Dacã ceilalti jucãtori sînt achizitii de datã recentã, ieseanul se aflã de mai mult timp în vederile grupãrii romascane, acesta efectuînd cu Laminorul aproape întreaga perioadã de pregãtire. O altã achizitie importantã este cea a vîrfului Andrei Aelenei care a marcat încã de la primul joc oficial în culorile Laminorului, cel cu CFR Pascani. „Lotul subtire este una dintre probleme cu care ne confruntãm asa cã aceste transferuri vin cum nu se poate mai bine. Mi-as fi dorit sã le realizãm mai devreme în conditiile în care vineri întîlnim o echipã experimentatã, cu jucãtori care au evoluat multi ani la un nivel superior Ligii a III-a. Pambacul este cu certitudine una dintre echipele bune din seria I dar noi avem sansa noastrã si bineînteles cã mergem cu gîndul la victorie. Nu cred cã voi putea conta pe toti cei nou-veniti deoarece unii au început antrenamentele cu Laminorul doar de putin timp, dar important este ca ei sã ne ajute pe viitor.“, a declarat Costel Enache.

Articol afisat de 1387 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Dobjenschi Radu la data 21.08.2008 03:46
O noua viata pentru Laminorul
Romanul are nevoie de rezultate pentru a confirma investitia factorilor locali .Publicul romascan merita o echipa de fotbal care sa-i determine sa vina pe stadionul Moldova ca la inceputul anilor 2000 cand Laminorul zburda in liga 2.Apropo de stadionul Moldova .Venind pe podul dinspre Bacau se vede lipsa o parte din gardul stadionului.Cei care administreaza baza de la stadion ar trebui sa-l refaca mai ales ca la Roman exista o fabrica de prefabricate.Echipa e pe un nou drum ,dorit de suporteri si de cei care vor si au dreptul sa joace si sa spere pentru Laminorul.Tabela de marcaj a stadionului arata jalnicsi prea multe buruieni in tribune.E frumos asa?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective