Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor, victorie din pieptul cãpitanului

• pietrenii au învins cu 1-0 la Concordia Chiajna • marcatorul golului victoriei a fost Claudiu Serban • „A contat plusul de experientã“, a declarat Cristi Coroamã, antrenorul moldovenilor •

Moldocor Piatra Neamt a reusit prima victorie a actualei editii a Ligii I la futsal. Elevii antrenorilor Cristi Coroamã si Gabriel Bucur au cîstigat cu 1-0 la Concordia Chiajna, autgorul golului fiind Claudiu Serban, în minutul 22. Meciul s-a disputat într-o atmosferã superbã, cu o tribune pline, cu galerie zgomotoasã a gazdelor, galerie acompaniatã si de o fanfarã de genul celei cunoscute în tribunele echipei Progresul Bucuresti. „Era greu sã ne auzim si sã transmit bãietilor ceea ce aveam sã le spun în timp jocului“, a povestit Cristi Coroamã, antrenorul principal al Moldocorului.
Partida de la Chiajna a fost echilibratã, ambele formatii reusind sã îsi creze ocazii importante de a înscrie. Portarii si-au fãcut datoria, iar cel al gazdelor a fost salvat de barã o datã. Remus Constantin, portarul Moldocorului a fãcut un meci bun si a impresionat din nou pe tehnicienii nationalei prezenti la partidã. Golul a fost marcat în minutul 21 si 2 secunde, în urma unei lovituri de la margine care a dus la sutul lui Nicu Mihai. Balonul a fost respins de portarul gazdelor în pieptul lui Serban si apoi s-a oprit în plasa butului Concordiei. „Am înfruntat un adversar bine pregãtit si al cãrui antrenor stie bine tot ceea ce însemnã futsalul si noutãtile sale. Concodria este o echipã care va pune probleme viitorilor adversari, care joacã bine tactic si care are în cei doi brazilieni, jucãtori foarte tehnici si capabili de faze exceptionale“, a declarat Cristi Coroamã. Tehnicianul s-a declarat multumit de noii veniti, Nicu Mihai si Alin Doltea, spunînd despre ultimul cã s-a exprimat bine, dar cã încã nu este încadrat în totalitate în stilul de a juca al formatiei pietrene.
Moldocorul va juca în etapa a II-a pe propriul teren, sîmbãtã, 13 septembrie, de la ora 13:00, cu CSM Focsani, formatie la care a plecat în aceastã varã Emil Burcãcel.

Articol afisat de 1451 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective