Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Laminorul, rezultat pozitiv scãpat printre degete la Iasi

Laminorul Roman încã mai asteaptã primele puncte cîstigate în deplasare, dupã ce elevii lui Costel Enache au pierdut la limitã în fata echipei secunde a Politehnicii Iasi, cu scorul de 1-0, vineri, 5 septembrie, dupã amiazã. Ca si în partida de la Bacãu, cu Pambac, tevarii au fost în multe momente superiori adversarilor, au dominat teritorial dar nu au reusit sã concretizeze aceastã dominare si pe tabelã. Ratãrile au continuat sã le dea bãtai de cap romascanilor care din nou s-au jucat cu ocaziile, în timp ce iesenii au fructificat una dintre putinele sanse avute la poarta lui Zaharie. Laminorul s-a multumit sã se apere si sã uzeze pe cît posibil de arma contraatacului. Din pãcate romascanii nu au prins pe picior gresit apãrarea lui Poli, dar nici iesenii nu au punctat în primele minute la capitolul ocazii de poartã. La 0-0, Zaharie a scãpat cu fata curatã la un sut care se putea transforma usor în gol dacã Ferariu nu se interpunea pe traiectorie. Aceastã ocazie a anuntat unicul gol al întîlnirii, venit în urma unei faze fixe, mai precis un corner, defensiva Laminorului nereusind sã degajeze balonul din propriul careu. Însã tevarii pot invoca la faza ce a precedat lovitura de colt un fault la portar, nesanctionat de brigada de arbitri. Repriza se putea încheia totusi la egalitate dacã Ailenei, Harbuzaru si Apostolache ar fi reusit sã fructifice una dintre oportunitãtile avute. În repriza secundã a venit rîndul iesenilor sã joace cartea contraatacului, fiind fortati de jocul mai agresiv al Laminorului care cãuta golul egalizator. Si au fost foarte aproape sã-l gãseascã în minutul 63 cînd noile achizitii, Burghelea si Aelenei, au trecut în interval de cîteva secunde pe lîngã gol.
„ÃŽmi pare rãu cã încã nu avem continuitate în rezultate desi echipa se aflã pe o pantã ascendentã. Eu consider cã am continuat evolutia bunã din partida cu FC Bîrlad, am controlat jocul la mijlocul terenului, am pasat bine, iar din punct de vedere fizic ne-am ridicat la nivelul adversarului. Am avut mai multe ocazii de gol decît iesenii însã în continuare plãtim tribut lipsei de concentrare la finalizare. Legãm bine jocul, ajungem usor în careul advers dar ne împotmolim în ultimul moment, ceea ce influenteazã direct rezultatul final, lucrul care de fapt ne doare cel mai mult. Cînd vom rezolva si aceastã problemã sunt sigur cã rezultatele vor fi mai mult decît multumitoare“, a declarat Costel Enache. Dupã acest rezultat Laminorul ocupã locul opt în seria I, cu sase puncte acumulate în patru etape.

Articol afisat de 1562 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Dobjenschi Radu la data 08.09.2008 04:27
Am fost la meci!
Laminorul a jucat pe terenul sintetic de la stadionul din Copou.Echipa romascana arata mult mai bine ca la meciul precedent cu Poli 2 din editia trecuta de campionat.Romascanii au avut multe perioade bune fiind peste Iasi,mai ales in repriza a doua.Se face treaba serioasa la Roman si sunt convins ca vor apare si rezultate.Va veni din nou vremea cand Laminorul se va bate la promovare.Are jucatori buni!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective