Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 10 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ana Ipãtescu, absentã de pe... pereti

• „Nu e nici un indicator, mã cautã o mãtusã si nu mã gãseste“, s-a plîns un pietrean • primãria a verificat: „Existã indicatoare stradale, dar dacã oamenii vor si indicatoare pe bloc trebuie sã ia legãtura cu asociatia“

Ana Ipãtescu a iesit lipsã la apel. Pe peretii blocurilor care stau pe ea. Un cetãtean a constatat cã nu o are inscriptionatã pe nicãieri si, deci, nu prea mai nimereste casa în care stã. Asta n-ar fi o problemã prea mare, dar omului îi mai vin neamurile în vizitã si nu dau de el pentru cã nu nimeresc strada. Cel putin asa s-a plîns cetãteanul cu pricina viceprimarului Dragos Chitic. „Locuiesc pe Ana Ipãtescu. Nici un indicator nu este acolo unde e strada Ana Ipãtescu. Mã cautã o mãtusã, vã rog sã consemnati, si nu gãseste strada. Nu e nici la intrare, nici la iesire“, a spus omul plin de supãrãri.
„Am înteles problema. Numai cã aici sînt douã aspecte Este, o datã, acel indicator care se pune în intersectie. Ati vãzut cã în Piatra Neamt, asa cum se practicã în orasele civilizate din Europa, la fiecare colt de intersectie existã niste indicatoare care ne aratã strãzile respective. O sã verificãm dacã într-adevãr nu existã nici la un capãt, nici la celãlalt. Dar, pe lîngã indicatoarele de la intersectiile strãzilor, se folosesc si acele plãcute indicatoare lipite pe blocuri sau la intrarea în bloc. Unele din acestea sînt distruse chiar de locatarii care stau în zonã. O sã verificãm exact situatia de pe strada Ana Ipãtescu si o sã luãm mãsurile în asa fel încît cetãteanul respectiv sã poatã fi gãsit de rudele si cunostintele dumnealui“, a spus viceprimarul Dragos Chitic.
Angajati ai primãriei au fost trimisi la locul faptei sã cerceteze ce-i cu indicatoarele stradale lipsã si s-au întors nedumeriti: indicatoarele erau la locul lor. „Pentru pietonal, ambele indicatoare erau montate. Existã atît la intrarea pe strada Ana Ipãtescu, cît si în capãtul celãlalt. ÃŽn conditiile în care locuitorii din blocurile din zonã doresc montarea unor indicatoare si pe bloc, trebuie sã se adreseze asociatiei de proprietari de care apartin“, a precizat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al primãriei pietrene.

Articol afisat de 1749 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective