Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 23 Martie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Mãdãlin Voicu are cu ce se lãuda: cinci femei si sase copii

Mãdãlin Voicu se poate mîndri cã a iubit cu foc cinci femei, care i-au dãruit deja cinci copii, iar al saselea este pe drum. ÃŽncepînd din aceastã sãptãmînã, deputatul Mãdãlin Voicu poate deveni, în orice zi, din nou, tãtic de bebelus. Asta ar fi pentru a sasea oarã. Carmen, pictorita cu care Mãdãlin Voicu are o relatie de opt ani, a declarat cã va naste natural si cã a pregãtit totul pentru bãiatul ei. „Copilul va purta numele meu (n.r. - Olteanu), nu Voicu. Totul decurge bine. Este mai greu acum, în ultimele zile“, a mãrturisit Carmen. La rîndul sãu, viitorul tãtic s-a arãtat convins cã bãiatul lui va veni pe lume în preajma Pastelui. „Va avea douã sau trei nume. Unul va fi Stefan. Carmen aleargã toatã ziua, merge la scoalã, la liceul la care predã, pentru cã nu a vrut sã îsi ia concediu sub nici o formã. Ne îngrijim sã fie totul în regulã. Eu unul abia astept. Nu cred sã fie probleme. Si-a fãcut tot felul de ecografii si analize; a mers la mai multi doctori. Eu sînt mai fricos, am o stare de anxietate, dar o sã-mi treacã atunci cînd am sã-l tin în brate. Apoi, sã fie sãnãtos, sã doarmã bine, sã mãnînce bine. Mi-e drag orice copil, închipuiti-vã cum îmi sînt ai mei“, a declarat Mãdãlin Voicu.

Sase copii cu cinci femei

Deputatul Mãdãlin Voicu are, cu bebelusul care va veni pe lume, sase copii. Ca urmare a douã relatii din tinerete, are acum doi bãieti de peste 30 de ani - Bogdan si Alex, ambii aflati acum în strãinãtate. Al treilea fiu este Mãdãlin Voicu Jr., muzician ca si tatãl sãu. Dupã el urmeazã Ioana si Tudor, fãcuti cu Adriana, iar Stefan, cel care va veni pe lume zilele urmãtoare, este rodul iubirii politicianului cu pictorita Carmen Olteanu. Desi multi dintre etnici se aratã extrem de ofensati cînd li se spune „tigani“, Mãdãlin Voicu a declarat cã nu îi deranjeazã deloc acest termen, cu atît mai mult cu cît un cuvînt sau altul nu schimbã „esenta materialului“. Aceastã declaratie a fãcut-o muzicianul în timpul unei conferinte de presã pe care a sustinut-o la Piatra Neamt. Tot atunci el a spus cã tiganii ar trebui sã îl pupe în cele mai ascunse locuri, folosind un limbaj vulgar, datoritã eforturilor pe care el le depune pentru asigurarea unei conditii cît de cît omenesti pentru multi dintre acestia.

Articol afisat de 4597 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective