Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Noiembrie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Frumusete de meci pe Stadionul Moldova

Formatia Sport Club Municipal (SCM) Petrotub Roman a predat o lectie de fotbal, vineri dupã-amiazã, 5 noiembrie, Otelului II Galati, una dintre formatiile cu pretentii în actuala stagiune a Seriei I din Liga a III-a la fotbal. Romascanii s-au impus cu 2-1 (1-1), cu un gol reusit în minutul 88 si, astfel, au transat derby-ul care poate determina configuratia la vîrf în clasament la finele actualului tur de campionat. Gãlãtenii au pornit în fortã, în meciul disputat cu începere de la ora 15 pe Stadionul Moldova si au reusit sã modifice tabela în minutul 9, urmare a unei actiuni colective de atac, finalizatã de Avram, cu un sut la care portarul Costea nu a mai putut face nimic. Gazdele, desi au intrat în teren fãrã aportul unor titulari, nu au abandonat lupta si au reusit sã revinã la cîrma ostilitãtilor. În minutul 39, dupã un fault în posturã de ultim apãrãtor, comis de cãtre unul dintre fundasii Otelului II, SCM Petrotub a primit loviturã de la 11 metri, transformatã cu calm de cãtre Popa. Dupã pauzã, gazdele au trimis mingea în barã de trei ori, lovitura de gratie fiind datã în minutul 88, de cãtre fundasul Marin. Acesta a fructificat o fazã de atac, sutînd imparabil din careu.
„Pot spune cã mã bucurã atît rezultatul dar mai ales maniera în care au evoluat fotbalistii nostri. Am fost condusi dupã primele 10 minute, în conditiile în care o parte dintre titulari au fost indisponibili, însã asta nu ne-a demobilizat. Fotbalistii nostri au respectat instructiunile primite si au fãcut cel mai bun meci din actuala editie. Din nefericire, dupã acest duel avem sase indisponibilitãti în lot, ultima pierdere fiind cea a lui Vlaicu“, a mentionat antrenorul principal Costel Enache. Alte rezultate ale etapei a XI-a au fost: FCM Bacãu - Aerostar 4-1; CSM Pascani - Ceahlãul II 1-1; ASC Bacãu - FCM Onesti 1-0; Poli Galati - CS Panciu 2-1. Meciul dintre Luceafãrul Mihai Eminescu si Cetatea Tîrgu Neamt s-a disputat ieri, iar Rapid CFR Suceava si CSM Focsani au stat. ÃŽn clasament conduce FCM Bacãu, cu 26 de puncte, urmatã de Otelul II (20 p), ASC Bacãu (19p) si Petrotub (18 p).

Articol afisat de 1569 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective