Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2005
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Noiembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Gala „Budo Fighting“, muncã ºi emoþii

• „mã bucur cã aceastã galã a fost o reuºitã“, a declarat Ionel Ioniþã, preºedintele clubului „Takeda“

Organizatorii Galei „Budo Fighting“, Ionel Ioniþã ºi Gruia Docan, erau, sîmbãtã seara, 5 noiembrie, la finalul competiþiei gãzduite de Sala Ceahlãul, mulþumiþi. A fost o întrecere care a adunat la start oameni din lumea artelor marþiale, cunoscuþi sau nu publicului prezent, toþi încercînd sã arate mãiestrie în ringul amenajat în salã. Pãcat cã acei aproximativ 200 de spectatori prezenþi au fost conectaþi cu greu la cele ce se întîmplau în ring, din tribune venind destul de rar aplauze la scenã deschisã. Momentele care au primit cele mai multe aplauze au fost cele în care pe ring s-au aflat finaliºtii turneului „Budo Fighting“ ºi maieºtrii italieni Giacomo Spartaco Bertoletti (10 Dan Ju-Jitsu) ºi, unul dintre cei mai valoroºi discipoli ai acestuia, Angelo Balconi (6 Dan Ju-Jitsu). Primul moment a fost rãsplãtit de spectatori pentru cã a fost o finalã destul de frumoasã între moldoveanul Vasile Cojocaru (24 ani, din Chiºinãu), cîºtigãtorului turneului, ºi Marius Imirliuc, din Bucureºti. De menþionat cã locurile trei ºi patru ale turneului au fost ocupate de Florin Golescu ºi Mihai Silviu, ultimul fiind singurul sportiv din cei patru participanþi care a pãrãsit ringul dupã KO, în ambele partide disputate. Momentul maeºtrilor italieni (foto) a acaparat atenþia majoritãþii spectatorilor, dar mai ales a specialiºtilor, combinaþiile de tehnici prezentate de Giacomo Spartaco Bertoletti ºi Angelo Balconi avînd un fond sonor impresionant. „Mã bucur cã aceastã galã a fost o reuºitã. Vreau sã vã spun cã am avut emoþii pe toatã durata organizãrii, dar mai ales în aceastã searã (sîmbãtã - n.r.), ºi totul s-a dus la bun final dupã o muncã extraordinarã. Cei care s-au luptat au fãcut o propagandã frumoasã acestui stil de luptã, iar maeºtri prezenþi au arãtat tot ceea ce ºtiu mai bine. Cred cã gala a crescut atît calitativ, cît ºi cantitativ de la an la an ºi am ajuns la finalul acestei a III-a ediþii sã ne bucurãm de o reuºitã. Mulþumesc pe aceastã cale tuturor celor care ne-au ajutat în organizarea serii de arte marþiale, dar ºi mass-mediei locale care a fost alãturi de noi“, a declarat Ionel Ioniþã, preºedintele clubului „Takeda“, organizatorul galei „Budo Fighting“. De menþionat cã pietrenii care au urcat în ring sîmbãtã seara au fost Ionel Ioniþã ºi elevii sãi de la Takeda, ºi Dan Aanicãi, de la Sakki International Karate-Do.
Finalul întregii gale a fost unul „luminat“ de un mic foc de artificii în Sala Ceahlãul, de diplome ºi premii pentru toþi cei care au urcat în ring. Din pãcate publicul prezent a ales sã pãrãseascã în grabã Sala Ceahlãul, iar acordarea de premii ºi diplome s-a fãcut în anonimat. Cu toate acestea organizatorii sperã cã în 2006 gala sã se dovedeascã mai atractivã.

Articol afisat de 1489 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective