Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Ianuarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor invitã iubitorii de fotbal la Sala Ceahlãul

• astãzi încep meciurile turneului organizat de Moldocor Piatra Neamþ

Primul turneu de fotbal în salã organizat vreodatã la Piatra Neamþ sub egida Federaþiei Române de Fotbal va începe astãzi în Sala Ceahlãul. Oficialii gazdã de la clubul Moldocor îºi doresc ca mãcar la meciurile acestei echipe sala sã fie plinã ºi sã încurajeze jucãtorii în momentele grele, care vor apãrea pe parcursul fiecãrui joc disputat. Cristi Vornicu, preºedintele clubului pietrean, a precizat cã este sigur cã publicul pietrean se va manifesta într-un mod civilizat ºi cã fair-play-ul va fi la el acasã pe toatã perioada acestui turneu. „Am încredere cã vom avea la salã mulþi oameni, care sã încurajeze echipa. Unii dintre bãieþi sînt emoþionaþi, dar cred cã vor avea puterea de a se concentra la fiecare meci ºi vor face totul pentru a cîºtiga. Sper ca publicul sã vinã ºi la celelalte meciuri ale turneului pentru cã sînt atrãgãtoare, fiecare echipã avînd ºansa de a cîºtiga. Cum în acest gen de meciuri învingãtoarea se poate decide în orice minut, este foarte posibil sã fie meciuri interesante ºi între echipe care se situeazã în zone diferite ale clasamentului“, a declarat Cristi Vornicu. Antrenorii Cristi Coroamã ºi Gabriel Bucur se vor baza la acest turneu pe serviciile urmãtorilor 14 jucãtori: Claudiu ªerban, Dan Lungu, Doru Palade, Ioan Stachie, Marian Gavrilã, Petru Zota, Remus Constantin, Robert Grigoriþã, Sergiu Dunea, Vasile Mihuþ ºi Vasile Turnea.
Primul meci al echipei Moldocor în turneul de la Piatra Neamþ este programat astãzi, de la ora 17:30, în compania celor de la Quasar Deva. „Sîntem vecine de clasament, dar avem nevoie de victorie pentru a ne distanþa în clasament de aceastã echipã. O victorie ne poate mãri ºansele de a urca în primele patru echipe ale clasamentului. Vrem însã o victorie ºi în meciul vedetã: Moldocor - Informatica Timiºoara“, a mai spus Cristi Vornicu. Tot în prima zi un alt meci care va avea implicaþii la vîrful ierarhiei va fi ultimul programat al zilei, de la ora 20, între Futsal Club Arad, ocupanta locului IV, ºi Distins Rîmnicu Vîlcea, ocupanta locului II. ÃŽn ziua a II-a, duminicã, cele mai importante dueluri vor fi Quasar Deva - Energia Vulturu Focºani, de la ora 15, ºi Moldocor - Informatica Timiºoara, de la ora 18. Un alt meci interesant al acestei zile va fi între Old Boys Ceahlãul ºi Selecþionata Presei Pietrene. Moldocor va juca în ultima etapã a turneului, luni, de la ora 16, cu Elite Gheorgheni, iar alte meciuri interesante pentru echipele implicate în lupta pentru promovare sînt: de la 08.30 Futsal Club Arad (locul IV) - Quasar Deva (locul VI) ºi de la 11.30 Energia Vulturu Focºani - Informatica Timiºoara.

Articol afisat de 1588 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective