Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Unic, una caldã, alta rece, în turneul de la Piatra Neamþ

Unic, una caldã, alta rece, în turneul de la Piatra Neamþ

• Unic a pierdut meciul cu Rapid AIBO Bucureºti ºi a învins pe Dinamo • ªtiinþa Bacãu a fost învinsã ºi de Dinamo ºi de Rapid •

Unic Piatra Neamþ a jucat, vineri ºi sîmbãtã, primele douã partide programate în turneul din cadrul play-off-ului campionatului Diviziei A1 de volei feminin. Sorþii au decis ca pietrencele sã întîlneascã cele douã echipe din Bucureºti calificate în aceastã fazã în primele douã zile de concurs.
Primul meci a fost împotriva celor de la Rapid Bucureºti, Unic fiind învinsã cu 3-1 (25-20, 16-25, 23-25, 22-25). Dupã un început de meci foarte bun al echipei pietrene, rapidistele au profitat de plusul de gabarit ºi de experienþã ºi ºi-au trecut în cont victoria. Formaþia lui Marian Constantin ºi Berthold Vãsuicã a jucat bine în primul set, la serviciu, la preluare ºi în atac, mai ales prin Elena Zaharia, ºi în linia a II-a, în faza defensivã. Dupã victoria din primul set, Unic a jucat slab în partea a II-a ºi a fost surclasatã fãrã drept de apel. Setul al III-lea a fost unul în care cele douã echipe au jucat de la egal la egal. De la 8-8, ambele formaþii au trecut la conducere pe tabela de marcaj, ajungîndu-se la 22-23. A fost atunci un atac al rapidistei Albena Bozhilova, mingea cãzînd în teren, conform arbitrului principal Silviu Lungu, deºi toatã sala vãzuse contrariul. La 22-24 soarta setului era pecetluitã ºi Rapid a trecut în avantaj. ªi setul al IV-lea a fost unul echilibrat ºi tensionat, publicul încercînd din rãsputeri sã ajute Unicul în tentativa de cîºtiga. Rapid s-a distanþat iar pe final ºi a cîºtigat cu 25-22. „Atît am putut astãzi“, a spus supãrat Vasile Ouatu.
În a II-a partidã a turneului, Unic a reuºit sã cîºtige. A fost 3-2 (21-25, 25-14, 25-14, 20-25, 15-6), dupã un joc în care Dinamo nu a mai arãtat aceeaºi vitalitate ca în partida de vineri seara, cînd a învins pe ªtiinþa Bacãu. Unic a început slab, în nota jocului cu Rapid ºi, pe fondul numeroaselor greºeli personale, a pierdut primul set. Jocul s-a întors ºi Dinamo Lemtrans nu a mai fost în stare decît sã admire modul în care gazdele turneului fãceau spectacol în victoriile de set II ºi III, cu acelaºi scor: 25-14. Dinamo nu a renunþat la luptã, a egalat la seturi, dar în decisiv a trebuit sã se recunoascã învinsã: 15-6. Este o victorie care mãreºte ºansele Unicului în realizarea obiectivului impus pentru play-off: o medalie.
Surpriza neplãcutã a turneului se numeºte ªtiiinþa Bacãu. Lider incontestabil al Diviziei A1, formaþia antrenorului naþionalei, Florin Grapã, a pierdut surprinzãtor vineri dupã-amiazã, 2-3 (25-14, 17-25, 21-25, 25-23, 11-15), partida cu ultima clasatã în play-off, Dinamo Lemtrans Bucureºti. Lipsa de inspiraþie ºi oboseala arãtatã de bãcãuance s-a vãzut ºi în ziua a II-a, cînd Rapid a fãcut instrucþie cu gruparea din oraºul lui Bacovia, 3-0 (25-20, 25-13, 25-21).

Articol afisat de 1488 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective