Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Victorie cu emoþii pentru Ceahlãul

Victorie cu emoþii pentru Ceahlãul

• Portul Constanþa - Ceahlãul Piatra Neamþ 0-1 (0-0) • a marcat Tibi ªerban, în minutul 66, din penalty • la pauzã, antrenorul Marin Barbu a þipat la elevii sãi, dupã o primã reprizã slabã •

Ceahlãul Piatra Neamþ a reuºit, sîmbãtã, 6 mai, a II-a victorie în deplasare în acest retur al campionatului Diviziei B, seria I, pe terenul uneia dintre echipele condamnate la retrogradare, Portul Constanþa. Scorul final al partidei programate în runda a XXIV-a a fost 0-1 (0-0), golul fiind marcat de golgheterul liderului din B1, Tiberiu ªerban, în minutul 66, din penalty. Confruntarea de la Constanþa a fost una interesantã, chiar dacã diferenþa din clasament dintre cele douã formaþii este una mare. Gazdele, aflate pe locul 14 înaintea partidei, aveau mare nevoie de victorie pentru a rãmîne în cãrþi în lupta pentru evitarea retrogradãrii, astfel cã au încercat sã controleze jocul. Au avut chiar mari ºanse de a marca în primul mitan, însã intervenþiile „rezervei“ Prisacã au menþinut tabela de marcaj neschimbatã. De partea cealaltã, formaþia lui Marin Barbu a fãcut o reprizã secundã mult mai bunã, a pus în pericol buturile gazdelor ºi a profitat de lipsa de luciditate a unui fundaº advers.
Portarul Prisacã a fost cel mai bun jucãtor al oaspeþilor, avînd în vedere intervenþiile reuºite la loviturile libere ale dobrogenilor. Fostul jucãtor de la FC Botoºani a salvat la douã lovituri libere de la 25 de metri, dar a ºi avut noroc în finalul primei reprize, cînd Boghiþoi l-a bãtut la un duel aerian pe Goian ºi a trimis în bara transversalã. Mingea a ajuns apoi la Ferenþi ºi ºutul acestuia din urmã a trecut puþin peste. La pauzã, Marin Barbu a izbucnit la vestiare, ºi-a cravaºat jucãtorii, iar schimbarea de atitudine doritã s-a materializat. Ceahlãul a jucat altceva dupã pauzã, a dominat mai mult, a avut o posesie mai bunã, iar ocaziile de a înscrie au apãrut. Primul care a ratat o ºansã bunã a fost Mircea Ilie. Era minutul 51, cînd Costel Ilie a recuperat un balon la mijlocul terenului, i-a pasat tizului sãu, care a ºutat pe lîngã poartã din poziþie foarte bunã. Mircea Ilie ºi-a semnat astfel schimbarea, deoarece dupã numai cîteva minute a fost înlocuit cu Petrache.

Douã goluri anulate
În minutul 66, Ivaºcã a purtat o acþiune pe partea stîngã, a intrat în careu, iar acolo a fost întîmpinat de Rãvoiu. Deºi nu avea ºanse decît sã reuºeascã o centrare din acea poziþie, pietreanul a fost faultat clar de adversarul care îl întîmpinase, iar arbitrul a acordat fãrã ezitare penalty. A fost al III-lea penalty, toate corect acordate, primit de galben-negri în ultimele douã etape, iar Tibi ªerban a executat cu sînge rece pentru golul care s-a dovedit a fi decisiv.
Au urmat douã faze de poartã ale Ceahlãului, ambele încheiate cu gol de Petrache ºi de Doicaru, însã arbitrul asistent Adrian Lungu a semnalizat ofsaid de fiecare datã. O altã fazã dubioasã judecatã în defavoarea galben-negrilor s-a consemnat în minutul 90^4, cînd Puricã l-a driblat pe Axinciuc ºi a fost agãþat de acesta ºi de umãr ºi de braþ, dar centralul a ales sã fluiere finalul întîlnirii.
Dupã meci, conducerea clubului pietrean s-a declarat mulþumitã de rezultatul înregistrat pe tabela de marcaj, iar conducerea tehnicã se gîndeºte deja la urmãtorul adversar, Dunãrea Galaþi. Etapa în care se va juca împotriva formaþiei din oraºul de la malurile Dunãrii este programatã pentru mijlocul acestei sãptãmîni, mai precis miercuri, de la ora 18. De menþionat cã Dunãrea Galaþi va intra în teren contra liderului din B1 cu un moral foarte bun. Aceasta dupã ce victoria de sîmbãtã, 1-0 la Precizia Sãcele, a fost una obþinutã cu mari emoþii, gazdele ratînd douã lovituri de pedeapsã, iar golul a venit abia în minutul 90^4. Rezultatele înregistrate în etapa a XXIV-a a Diviziei B, seria I, sînt urmãtoarele: Precizia Sãcele - Dunãrea Galaþi 0-1, FC Botoºani - FC Braºov 1-2, Dacia Unirea Brãila - Gloria Buzãu 0-0, FCM Tîrgoviºte - Callatis Mangalia 1-0, Laminorul Roman - Petrolul Moineºti 3-2, Altay Constanþa - Cetate Suceava 1-0, Portul Constanþa - Ceahlãul Piatra Neamþ 0-1, Forex Braºov - Midia Nãvodari 3-0.

Articol afisat de 1694 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective