Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Handbaliºtii juniori I încep lupta pentru titlul naþional

• echipa de la LPS Piatra Neamþ va disputa meciurile turneului final la Mediaº

Echipa de handbal, juniori I, a Liceului cu Program Sportiv din Piatra Neamþ va juca de mîine la turneul final al Campionatului Naþional rezervat acestei categorii de vîrstã. Întrecerea se va disputa la Mediaº, iar elevii antrenorilor Rita ºi Stelian Bursuc intenþioneazã sã-ºi pãstreze supremaþia asupra echipelor din generaþia lor, dupã ce au cîºtigat titlul naþional ºi la juniori III, în 2002, ºi la juniori II, în 2004.
Turneul final de la Mediaº va aduna la start ºase echipe, cîte douã calificate de la fiecare grupã semifinalã, care au avut loc la Piatra Neamþ, Baia Mare ºi Reºiþa. Conform regulamentului de desfãºurare a campionatului de juniori I, echipele care au fost în aceeaºi grupã semifinalã nu vor mai juca meci direct la turneul final. Astfel, LPS Piatra Neamþ nu va mai întîlni pe CSS Odorheiu Secuiesc, de care a trecut cu 47-27, în Sala Ceahlãul, în urmã cu numai o sãptãmînã, ºi va porni competiþia cu 2 puncte în clasament, faþã de cei de la Odorheiu Secuiesc, care pornesc de la „0“. „Este clar cã mergem sã ne batem pentru titlul naþional. Avem un avantaj creat de punctele în plus pe care le avem în clasament ºi cunoaºtem majoritatea adversarelor calificate la turneul final. Am jucat ºi cu Steaua ºi cu celelalte formaþii. Pot spune chiar cã programul ne avantajeazã, avînd în vedere cã avem o zi de pauzã chiar înainte de ultimele douã jocuri care se anunþã foarte dificile, cu echipele din Baia Mare“, a declarat Stelian Bursuc, antrenorul echipei de juniori I de la LPS Piatra Neamþ.
Primul meci al turneului de la Mediaº al tinerilor handbaliºti pietreni va fi mîine, contra echipei Steaua Bucureºti. Va urma o zi de pauzã, pe 10 mai, iar pe 11 mai întîlnirea cu CSS Bacãu, echipã pe care LPS Piatra Neamþ a întrecut-o în acest sezon de trei ori, în faza calificãrilor la semifinale. Pe 12 mai vor sta toate echipele participante la turneu, pe 13 mai se va juca împotriva celor de la Marta Baia Mare, iar ultimul meci va fi pe 14 mai, cu CSS 2 Minaur Baia Mare.
La turneul de la Piatra Neamþ, elevii antrenorilor Stelian ºi Rita Bursuc au înregistrat urmãtoarele rezultate: 66-31, cu Grupul ªcolar „Transilvania“ Oradea (locul III - Seria F), 43-28, cu CSS Medgidia (locul II - Seria B), 42-28, cu Uztel Ploieºti (locul III - Seria C), 47-32, cu LPS „Banatul“ Timiºoara (locul II - Seria D), ºi 47-27, cu CSS Odorheiu Secuiesc (locul I - Seria E). De menþionat cã celelalte formaþii care pornesc cu douã puncte în turneu, în afara grupãrii pietrene, sînt CSS Bacãu, care a trecut în semifinale de Marta Baia Mare (31-29), ºi Minaur Baia Mare, care a învins pe Steaua Bucureºti (30-29).

Articol afisat de 1684 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective