Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Rãzbunãrile cu foc aduc anchetatori de la Bucureºti

Rãzbunãrile cu foc aduc anchetatori de la Bucureºti

• echipa de ofiþeri de la Bucureºti care s-a „ocupat“ de împuºcarea lui Mironescu a venit, din nou, în Neamþ • motivul îl constituie incendierea maºinii lui Bogdan Mararu • în zilele urmãtoare, este aºteptat un control complex de la IGPR •

Incendierea ultimei maºini a unuia dintre fraþii Mararu, ce a avut loc în noaptea de marþi spre miercuri, a readus, în Neamþ, echipa de judiciariºti de la IGPR, cei care au coordonat cercetãrile în cazul împuºcãrii lui Puiu Mironescu. În condiþiile în care a apãrut un nou caz de incendiere intenþionatã a unei maºini, poliþiºtii nemþeni ºi-au anunþat superiorii de la Bucureºti, iar conducerea IGPR a decis trimiterea unei echipe de ofiþeri cu scopul de a supraveghea cercetãrile. Deocamdatã, nu a apãrut nici un indiciu nou în cazul ultimei maºini incendiate ºi nici vorbã sã fi fost descoperit vreun autor. Totuºi, oamenii legii fac verificãri, în continuare, ºi sperã sã depisteze cît mai curînd autorii acestei ultime incendieri, dar ºi pe ale celorlalte, similare, care sînt în strînsã legãturã. Deocamdatã, este cert cã autoturismul Mercedes E270, ce aparþine lui Bogdan Mararu, a fost incendiat intenþionat, fiind folositã o sticlã cu benzinã ale cãrei urme au fost gãsite sub maºina arsã. Pãgubaºul a susþinut cã a fost victima clarã a unei rãzbunãri. Poliþiºtii i-au dat, în final, dreptate, stabilind cã este vorba despre o rãzbunare, nicidecum de o reglare de conturi în lumea interlopã.
Reamintim cã, în noaptea de marþi spre miercuri, într-o parcare de pe strada Privighetorii, a luat foc o maºinã. Pompierii au reuºit sã stingã incendiul, dar, deja, era prea tîrziu, maºina fiind distrusã aproape integral. În urma verificãrilor poliþiºtilor, s-a stabilit cã autoturismul, un Mercedes E270, aparþinea firmei Gold Car SRL, administratã de Bogdan Mararu. Maºina valora aproximativ 30.000 de euro ºi nu era asiguratã. Nu a fost pentru prima datã cînd fraþii Mararu au devenit þinta unor atentate mafiote, lor mai fiindu-le incendiate alte douã maºini - un Audi A6 ºi un Porsche Cayenne - dar ºi un imobil situat la ieºirea din oraº, care urma sã devinã hotel. Poliþiºtii nu au identificat autorii ºi nici nu existã vreun suspect oficial.
Dificultatea cazului a stat la baza deciziei conducerii IGPR de a trimite la Piatra Neamþ o echipã de ofiþeri de la Serviciul de Investigaþii Criminale. Aceeaºi echipã a mai stat, în judeþ, mai bine de douã sãptãmîni, pentru a dirija cercetãrile în cazul împuºcãrii lui Mironescu. Din pãcate, în ciuda „întãririlor“ primite, nu a fost obþinut nici un rezultat palpabil.
Pe de altã parte, în zilele urmãtoare, la Poliþia Neamþ este aºteptat sã soseascã un control de amploare de la IGPR, care va urmãri activitatea fiecãrui serviciu ºi a fiecãrui poliþist. La festivitatea de ieºire la pensie a lui Nistor Cãrbunariu, chestorul de poliþie Gheorghe Popa, adjunctul ºefului IGPR, a declarat cã poliþiºtii care ºtiu cã au legãturi cu lumea interlopã au motive de îngrijorare, pentru cã o echipã de control va veni special pentru verificarea lor.

Articol afisat de 2083 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective