Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Iulie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul a revenit din cantonamentul austriac

Ceahlãul a revenit din cantonamentul austriac

• în lotul pietrenilor au fost cooptaþi ºi doi jucãtori argentinieni • conducerea tehnicã a Ceahlãului îl vrea ºi pe bosniacul Dusko Stajic, un alt fotbalist care ar putea întãri compartimentul ofensiv

Ceahlãul a afectuat în vara acestui an un cantonament în strãinãtate, ca multe alte formaþii din campionatul românesc. Galben-negrii au ales Austria, mai precis staþiunea Oberpullendorf, acolo unde au stat 10 zile. Din Austria, delegaþia condusã de preºedintele clubului, Dan Petrescu, s-a întors ieri. ÃŽn afara antrenamentelor, elevii lui Mihai Stoica, Radu Lefter ºi Mihai Ionescu au jucat cîteva partide de pregãtire. Au înregistrat trei victorii, un rezultat de egalitate ºi o înfrîngere. Victoriile s-au consemnat împotriva unui adversar din liga a III-a a Austriei (5-0), cu echipa a II-a a FC Sopron (Ungaria), scor 9-0, ºi 6-2 pe Hartberg, formaþie care activeazã în liga secundã a Austriei. Egalul a fost înregistrat de elevii lui Stoica în ultimul amical al cantonamentului, cu Jakubcovice, 1-1, formaþie divizionarã secundã a Cehiei, golul românilor fiind trecut în dreptul fundaºului Andrei Viþelaru. ÃŽnfrîngerea s-a înregistrat împotriva singurei echipe de primã divizie cu care s-a jucat în acest cantonament. Este vorba despre FC Sopron, meciul avînd loc în Ungaria, iar scorul final a fost 2-1 pentru maghiari. Golul de onoare al nemþenilor a fost marcat de mijlocaºul Paul Borz, în repriza secundã. „Trebuie spus cã sîntem foarte mulþumiþi de ceea ce am realizat cu echipa în cantonamentul din Austria. S-a muncit bine, iar de acolo revenim în þarã fãrã nici o accidentare gravã. Trebuie sã recunoaºtem faptul cã mai este de muncã ºi cã mai trebuie lucrat la omogenizarea echipei. S-a jucat ºi cu ceea ce ne dorim a fi formula standard, s-au testat jucãtori, iar în ultimul joc am avut în teren o echipã mai tînãrã din care au lispit fotbaliºtii mai consacraþi“, a declarat Dan Petrescu, preºedintele clubului Ceahlãul Piatra Neamþ. ÃŽntrebat cam care este aprecierea sa în ceea ce priveºte omogenizarea lotului pînã la ora primului meci cu Gloria Bistriþa, din campionat, acelaºi oficial a rãspuns: „Sper ca omogenizarea la acel moment sã fie exact cît sã învingem pe bistriþeni“.
Cu lotul Ceahlãului au sosit la Piatra Neamþ ºi argentinienii Angel Gaston Diaz ºi Carlos Adrian Herrera, jucãtori cu profil ofensiv. În urma probelor din acest cantonament se pare cã antrenorul Mihai Stoica ºi-i doreºte la echipã pentru a ridica concurenþa pe posturi. Un alt jucãtor care mai este dorit de conducerea tehnicã a Ceahlãului este bosniacul Dusko Stajic, un alt fotbalist care ar putea întãri compartimentul ofensiv al echipei.
Ultima noutate certã în cadrul FC Ceahlãul se numeºte Marian Stoica. Este fratele tehnicianului Mihai Stoica ºi este noul director de marketing la FC Ceahlãul. Acesta a venit la Piatra Neamþ cu o serie de proiecte care vizeazã formarea unei alte imagini a clubului în România. „ÃŽn principal ne intereseazã sã apãrem altfel în faþa propriilor suporteri. Ne dorim sã schimbãm imaginea clubului, sã atragem oamenii la stadion ºi sã ne mîndrim cu tribune cît mai pline la fiecare joc de acasã. De asemenea se va cere ºi jucãtorilor o schimbare a atitudinii faþã de presã ºi spectatori“, a declarat Marian Stoica.

Articol afisat de 1697 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective