Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 Iulie 2006
TipŃreste articolul - Varianta pentru imprimantŃ Trimite acest articol unui prieten  prin email
Angelica Chivorchian, la Unic

Angelica Chivorchian, la Unic

• sportiva a mai jucat la ´┐Żtiin´┐Ża Bac´┐Żu ´┐Żi Dinamo Bucure´┐Żti

Voleibalista Angelica Chivorchian se preg´┐Żte´┐Żte ´┐Żn aceste zile cu forma´┐Żia Unic Piatra Neam´┐Ż, la care dore´┐Żte s´┐Ż se transfere. Juc´┐Żtoarea a cochetat un timp cu lotul na´┐Żional, are 24 de ani, iar ´┐Żn cariera sa a jucat numai la cluburi cu preten´┐Żii ´┐Żn voleiul din Rom´┐Żnia, ´┐Żtiin´┐Ża Bac´┐Żu ´┐Żi Dinamo Bucure´┐Żti.
Vasile Ouatu, pre´┐Żedintele de onoare al Unicului, a precizat c´┐Ż juc´┐Żtoarea (foto) este una de valoare ´┐Żi este bucuros s´┐Ż o aib´┐Ż ´┐Żn curtea sa. „Este o juc´┐Żtoare cu nume ´┐Żn voleiul rom´┐Żnesc. A crescut mult, dar ´┐Żn ultima perioad´┐Ż nu s-a mai preg´┐Żtit cum trebuia. A venit la Unic Piatra Neam´┐Ż, noi ne bucur´┐Żm de prezen´┐Ża sa, mai ales c´┐Ż ´┐Żn acest an ne dorim s´┐Ż c´┐Żtig´┐Żm titlul ´┐Żi cupa“, a declarat Vasile Ouatu, pre´┐Żedintele de onoare al Unicului. Voleibalista a jucat ´┐Żn cupele europene pentru ´┐Żtiin´┐Ża Bac´┐Żu ´┐Żi Dinamo Bucure´┐Żti, iar ´┐Żn sezonul trecut a c´┐Żtigat medalia de bronz a campionatului tocmai ´┐Żn dauna Unicului. Av´┐Żnd ´┐Żn vedere num´┐Żrul mare de transferuri a celor de a Dinamo, care au adus aproape toate juc´┐Żtoarele de la Rapid Bucure´┐Żti, campioana Rom´┐Żniei, se pare c´┐Ż juc´┐Żtoarea avea cu greu loc ´┐Żn sextetul de baz´┐Ż. ´┐Żn acest an, ´┐Żmpreun´┐Ż cu Unic, Angelica Chivorchian, ar putea s´┐Ż se bat´┐Ż pentru titlul na´┐Żional ´┐Żi Cupa Rom´┐Żniei, iar ´┐Żn ianuarie va juca ´┐Żn Cupa Confedera´┐Żiei Europene de Volei, ´┐Żn turneul care va fi g´┐Żzduit de Sala Ceahl´┐Żul.
Unic continu´┐Ż preg´┐Żtirea ´┐Żn Piatra Neam´┐Ż, urm´┐Żnd a pleca ´┐Żntr-un turneu interna´┐Żional la finalul lunii august. „Nu avem cu cine s´┐Ż juc´┐Żm ´┐Żn Rom´┐Żnia la aceast´┐Ż or´┐Ż. Toate echipele s´┐Żnt ´┐Żn vacan´┐Ż´┐Ż sau s-au apucat t´┐Żrziu de treab´┐Ż astfel c´┐Ż nu avem adversar. Unic va pleca ´┐Żns´┐Ż ´┐Żntr-un turneu de preg´┐Żtire ´┐Żn Ucraina, la finalul lunii urm´┐Żtoare, pentru a juca ´┐Żmpotriva unor echipe valoroase. P´┐Żn´┐Ż la ´┐Żnceperea campionatului vor mai fi ´┐Żns´┐Ż mai multe meciuri de verificare pentru este nevoie de omogenizarea lotului“, a mai spus Vasile Ouatu. Dac´┐Ż va semna un contract cu Unic Piatra Neam´┐Ż, Angelica Chivorchian va fi al treilea transfer al forma´┐Żiei care va reprezenta Rom´┐Żnia ´┐Żn Cupa CEV dup´┐Ż Cecilia Pop ´┐Żi Georgeta Ciobanu.

Articol afisat de 1996 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
AdaugŃ comentariul tŃu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist´┐Ż nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective