Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Atlet romaºcan la Balcaniada de Atletism juniori II

Mãdãlin Rusu, elevul antrenorului emerit Emilian Floroiu, va participa, la sfîrºitul acestei sãptãmîni, la Balcaniada de Atletism Juniori II, care se va desfãºura în Turcia, la Istanbul. Sportivul romaºcan, elev la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Roman, va concura în proba de aruncare a discului. De altfel, atletul Mãdãlin Rusu este multiplu medaliat al acestei probe, în cadrul diferitelor concursuri din cadrul Campionatului Naþional de Atletism. „ÃŽn aceastã perioadã, în care alþii stau în vacanþã, noi pregãtim viitoarele competiþii interne ºi internaþionale. Sîmbãtã ºi duminicã, 5, respectiv 6 august, Mãdãlin Rusu va participa la Istanbul, la Balcaniada de Atletism destinatã juniorilor II. Apreciez cã buna pregãtire din ultima perioadã, coroboratã cu rezultatele obþinute pe plan intern, oferã destule ºanse elevului meu pentru a urca pe podium. Cît de sus va fi, vom vedea, în funcþie de condiþiile atmosferice, de parametrii fizici, precum ºi de alþi factori, care pot influenþa rezultatele sportivilor“, a declarat antrenorul emerit Emilian Floroiu. Acesta a mai spus cã, dupã o muncã susþinutã de 10 luni, sportivii ar fi meritat o cît de micã vacanþã. „Dupã ce au fãcut atîtea sacrificii ºi dupã ce au trecut prin antrenamente dure ºi concursuri tari, este trist ca aceºti copii sã nu aibã parte ºi ei de o vacanþã, fie ea de numai o sãptãmînã. Ar fi însemnat mult, pentru încãrcarea bateriilor, pentru tonusul fiecãruia. Din nefericire, sîntem obligaþi ºi din cauza lipsei fondurilor sã lucrãm în flux continuu, fãrã pauze ºi fãrã vacanþe. Cu toate aceste neajunsuri, atleþii se comportã foarte bine atît la antrenamente, cît ºi la diversele concursuri interne ºi internaþionale“, a spus Emilian Floroiu.
ªi eleva antrenorului Lucicã Cucoº, aruncãtoarea de ciocan ºi disc Bianca Perie, parcurge o perioadã de pregãtiri intense. „ÃŽn aceastã perioadã, Bianca se pregãteºte pentru Campionatul Mondial de Atletism Juniori, care se va desfãºura la jumãtatea lunii august, în China, la Beijing. Bianca Perie are toate atuurile sã dubleze performanþa de la Maraquesh, adicã sã cucereascã din nou medalia de aur. La aceastã orã, în lume, la categoria ei de vîrstã, Bianca Perie nu are adversar pe mãsurã“, a menþionat tehnicianul romaºcan. Acesta a mai spus cã atleta romaºcancã va participa apoi, în luna septembrie, la Balcaniada de Atletism Juniori Mari.

Articol afisat de 2077 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C. CALIMAC)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective