Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Divizia D, fãrã nume

• schimbarea numelui Diviziei D nu s-a produs încã • în campionatul urmãtor ar putea juca în Neamþ 14 echipe •

Schimbarea numelor celor trei ligi profesioniste din România s-a produs în aceastã varã, iar Divizia A a devenit Liga I, Divizia B este Liga a II-a, iar Divizia C este Liga a III-a. Cu toate acestea, nimeni nu s-a gîndit încã la viitoarea denumire a ultimului eºalon fotbalistic al þãrii, cel al amatorilor, care se întrec în campionatele judeþene. Oficialii Asociaþiei Judeþene de Fotbal Neamþ nu au primit nici o înºtiinþare despre viitoarea denumire a eºalonului în cauzã. „S-au fãcut schimbãri peste tot, dar la noi nu a venit nici o decizie prin care sã fim anunþaþi cã Divizia D va primi o altã denumire. Cred cã pînã la urmã se va anunþa o hotãrîre“, a declarat Nicolae Zaharia, vicepreºedintele AJF Neamþ.
Nicolae Zaharia ºi secretarul AJF Neamþ, Adrian Popa, au specificat cã se pregãtesc de un campionat cu 14 echipe, atîtea cîte s-au înscris pînã pe 1 august. Aceastã zi a fost data limitã de primire a dosarelor, iar echipele care au îndeplinit cerinþele minime sînt: Ozana Timiºeºti, CSS Tîrgu Neamþ, Cetatea Tîrgu Neamþ, Cimentul Bicaz, AS Sãvineºti, Bradul Roznov, Vulturul Zãneºti, Viitorul Podoleni, Biruinþa Gherãeºti, Laminorul Roman, Victoria Roman, Voinþa Ion Creangã, Victoria Horia ºi Voinþa Pîngãraþi. Nicolae Zaharia, care este ºi preºedintele Comisiei de Competiþii ºi de Disciplinã, a mai precizat cã viitoarea campioanã a judeþului trebuie sã aibã la activ minim 22 de jocuri în aceastã întrecere, urmînd a disputa apoi un meci de baraj pentru promovarea în cel de-al treilea eºalon fotbalistic al þãrii.
Adrian Popa a precizat cã ºi Flacãra Brusturi îºi doreºte sã se înscrie în campionat. Asociaþia sportivã amintitã are însã de plãtit o amendã de 500 RON, în urma incidentelor din meciul Flacãra Brusturi - Ozana Timiºeºti, din turul II al fazei judeþene a Cupei României, ediþia 2006-2007, din data de 11 iunie. La acel joc cei de la Brusturi l-au folosit cu bunã ºtiinþã pe jucãtorul Florin Catanã, care însã era suspendat pentru o perioadã de un an de zile din data de 8 mai 2006. Cu toate cã era deja în stare de suspendare, jucãtorul amintit l-a lovit pe arbitrul de centru, faptã pentru care a mai fost suspendat încã un an. Suspendãri asemãnãtoare, de cîte un an, au primit ºi alþi doi jucãtori de la Flacãra, Ion Patrolea ºi Daniel Apostol, care în acelaºi meci din Cupa României l-au lovit ºi ei pe arbitrul de centru. De menþionat cã partida Flacãra Brusturi - Ozana Timiºeºti s-a încheiat în minutul 67, la scorul 0-5.

Articol afisat de 2224 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective