Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Zdrobit de TIR

Zdrobit de TIR

Un romascan Ă®n vĂ®rsta de 45 de ani a decedat pe loc, iar un barbat din Grinties a fost ranit, marti dimineata, 29 august, Ă®n urma unui groaznic accident rutier, petrecut pe „soseaua mortii“, DN2-E85, la iesirea din comuna Horia, catre Bacau, din cauza vitezei excesive si a neatentiei Ă®n conducere. Gheorghe G., din municipiu, aflat la volanul autoturismului Dacia Solenza Confort, Ă®nmatriculat NT 05 LEL, a intrat Ă®n coliziune cu un TIR, masina acestuia ajungĂ®nd un morman de fiare. Impactul a fost atĂ®t de violent, Ă®ncĂ®t craniul victimei a „explodat“, Dacia s-a rupt, iar autotractorul Ă®nmatriculat SV 09 FTL, care tracta semiremorca Ă®nmatriculata SV 84 FTL, a iesit Ă®n decor, „facĂ®nd carare“ pĂ®na Ă®n marginea unui lan de porumb. Pentru recuperarea trupului victimei a fost solicitata interventia militarilor Detasamentului de Pompieri Roman, care, Ă®n final, nu au mai avut pentru ce actiona, deoarece masina era prea distrusa, iar cadavrul a putut fi luat. Conform lucratorilor Politiei Rutiere Roman, nenorocirea a avut loc Ă®n jurul orei 5.30, din vina victimei. „Gheorghe G., din cauza neatentiei Ă®n conducere, a patruns pe contrasens, iar partea laterala dreapta a masinii acestuia a intrat Ă®n coliziune cu partea frontala a unui autotractor, care tracta o semiremorca. TIR-ul era condus regulamentar de catre Daniel B., Ă®n vĂ®rsta de 26 de ani, din comuna Mogosesti, judetul Iasi“, au precizat lucratorii IPJ Neamt. ĂŽn urma impactului, pe lĂ®nga decesul soferului Daciei Solenza, s-a mai Ă®nregistrat ranirea usoara a unui pasager din TIR, Dumitru A., Ă®n vĂ®rsta de 39 de ani, din Grinties. Acesta a primit Ă®ngrijiri de urgenta la Spitalul Municipal Roman, dupa care a parasit unitatea sanitara.

Accident dupa accident

Seria accidentelor grave, care au culminat cu tragedia de la Horia, a debutat Ă®nca de luni dimineata, 28 august, la ora 8, Ă®n comuna Botesti. Marcel F., Ă®n vĂ®rsta de 33 de ani, din localitate, care circula cu un autobuz marca Mercedes, pe E85, ajuns Ă®n interiorul satului Barticesti, a Ă®ncercat sa vireze catre o curte, fara sa se asigure. ĂŽn acel moment, din sens opus circula Dacia SuperNova, condusa de timisoreanul Viorel E., Ă®n vĂ®rsta de 31 de ani, care nu a putut evita impactul. Soferul autoturismului a fost ranit usor, iar Marcel F. s-a ales cu dosar penal, pentru vatamare corporala din culpa. ĂŽn aceeasi zi, Ă®n jurul orei 14.40, Dorel V., Ă®n vĂ®rsta de 42 de ani, din Roman, aflat la volanul unui autoturism Daewoo Cielo, a lovit un pieton neatent, Ă®n Horia. Accidentul a avut loc tot pe „soseaua mortii“, din cauza lui Grigore P., Ă®n vĂ®rsta de 51 de ani, din Horia, care, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, a traversat drumul prin loc nepermis si fara sa se sigure. Un alt pieton neatent, de aceasta data un copil Ă®n vĂ®rsta de opt ani, a fost lovit de un Matiz, Ă®n jurul orei 16, Ă®n Piatra Neamt. C.A. a Ă®ncercat sa traverseze neregulamentar strada Biruintei, acesta fiind lovit de masina condusa de catre Emil C., Ă®n vĂ®rsta de 51 de ani, din Piatra Neamt. Baiatul a suferit leziuni care nu i-au pus viata Ă®n pericol. ĂŽn noaptea de luni spre marti, politistii au intrat Ă®n alerta din cauza unui alt incident, petrecut pe soseaua Piatra Neamt - Roman, Ă®n satul Bozienii de Sus. Un barbat, Ă®nca neidentificat, care era dus pe portbagajul bicicletei de un cunoscut, a cazut de pe vehicul, lovindu-se la cap. „ĂŽn acest caz, trei persoane, «sub orice critica» de baute, coborau panta de la Bozienii de Sus, doi pe o bicicleta, iar altul pe alta bicicleta. «Pasagerul» a cazut, lovindu-se. ĂŽn continuare, se fac cercetari cu privire la acest caz“, a declarat inspector Catalina Badeanu, ofiter de relatii publice al IPJ Neamt.

Articol afisat de 1722 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIUBOTARU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective