Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Drupo, amenintata cu desfiintarea

Activitatea societatii Drupo mentine o stare de nemultumire la nivelul conducerii Consiliului Judetean Neamt. Dumitru Badea, vicepresedinte al CJ Neamt, a sustinut ca va impulsiona, prin mijloacele pe care le are la îndemîna, schimbarea conduitei angajatilor, începînd cu directorul si ca, în caz contrar, firma Drupo va fi desfiintata. Reprezentantul executivului nemtean a sustinut ca directorul societatii de interes judetean si-a ales un moment nepotrivit pentru petrecerea concediului de odihna în strainatate, în contextul în care, pe lînga noile probleme create de intemperii, Drupo are de executat un numar mare de lucrari. „Asa sînt ei din nascare, scosi cu forcepsul si se misca cu încetinitorul. Nu se încadreaza în graficele stabilite. Le vom aplica penalitati, iar, daca aceasta societate va continua sa mearga tot asa, o vom desfiinta. Speram ca membrii Consiliului de Administratie sa înteleaga ca este momentul pentru schimbarea conduitei si ca trebuie sa execute lucrarile la timp si de calitate. Cînd am pornit la schimbarea structurii acestei societati, ne-am gîndit la implicarea cu seriozitate, la fata locului, nu la munca facuta din birou. Dar domnul director Gheorghe Turtica a plecat peste hotare, în loc sa stea aici si sa se ocupe de problemele societatii“, a declarat vicepresedintele Badea.
Pentru ca directorul general, Gheorghe Turtica, este plecat în concediu, l-am contactat pe Romeo Pustan, directorul adjunct al Drupo. Acesta a subliniat ca societatea executa lucrarile în ritmul alocarii fondurilor si pe masura capacitatii pe care o are. De asemenea, referindu-se la amenintarea cu desfiintarea, el a opinat ca este dreptul CJ sa o faca, în contextul în care este proprietarul societatii. „Lucrarile cîstigate la licitatie au fost executate în masura în care au fost primite finantarile. Nu putem veni cu cheltuieli foarte mari din propriile resurse. Din banii alocati în luna august, lucrarile vor fi finalizate la sfîrsitul lui august, din cei din septembrie, la sfîrsitul lui septembrie. La podul de la Tupilati, am executat lucrari de peste un miliard si am întocmit situatiile. Avem o capacitate de 150 de oameni. Daca am fi o întreprindere foarte mare, de tip Hidroconstructia, spre exemplu, alta ar fi situatia. Dar, cu potentialul pe care îl avem, ne straduim sa nu deceptionam CJ. Dar, daca actionarul majoritar, proprietarul nostru, decide sa ne reorganizeze, ori sa ia alte masuri, ne vom supune, pentru ca acesta procedeaza asa cum crede mai bine“, a subliniat directorul Pustan.

Articol afisat de 1176 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Iulia IACOB)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective